Beauty

Vier de liefde met Lush!

Valentijnsdag komt eraan, en dat betekent fijne, tijdelijk verkrijgbare producten bij Lush. Maar dat is dit jaar niet de enige manier waarop zij de aandacht vestigen op de liefde!

Voor we je over de nieuwe producten gaan vertellen, eerst een kleine oproep. Bij Lush geloven ze in de liefde, of die nu tussen man en vrouw, of twee mensen van hetzelfde geslacht is. Helaas denkt de rest van de wereld daar niet altijd zo over, iets dat met de komende Olympische Spelen in Rusland maar weer pijnlijk duidelijk wordt.

Met een Sign of Love kun jij duidelijk maken dat jij, net als Lush, vindt dat iederéén recht heeft op liefde. Hierbij vind je onze Sign of Love, makkelijk te maken door met een roze lipstick een driehoek met de punt naar boven te tekenen. Geef jij hem door? Teken hem op het hoofd of op de hand of pols van iemand waar jij van houdt, en plaats de foto op social media met de hashtag #signoflove. Namens Lush, Lifestylelog en alle liefdevolle mensen ter wereld: bedankt!

lushsignoflove

En dan nu natuurlijk de producten. Die zijn dit jaar weer heerlijk romantisch, met veel roze en zoete accenten. We gaan ze even af in de volgorde van de bovenstaande foto, beginnend met de Prince Charming Shower Gel. Zoet als snoepjes, sappig als fruit, ja, dit is overduidelijk de prins op het witte paard. Een geur waar je van moet houden, maar oh boy, wat vinden wij hem lekker!

Ook de Neon Love Soap mag er zijn. Jouw stuk zeep wordt afgesneden van het grote hart dat je op de foto ziet. In het hart van dit hart (volgt u hem nog?) zitten nog veel meer hartjes verstopt, en die zie je goed terug in jouw zeepje. Vijgen, passievruchten en sojayoghurt zorgen ervoor dat je velletje niet alleen schoon, maar ook heerlijk zacht wordt.

Nog zachter wordt je huid met 1 van de Massage Bars, Close To You (roze met een wit hart) en Tender is the Night (wit met roze bloem), het enige product dat na de Valentijnsperiode vast in het assortiment te vinden zal zijn. Massage Bars zijn onze favoriete Lush producten, omdat ze de huid zo heerlijk verzorgen en je urenlang in een zalige geur omhullen. Warm maken tussen je handen, en over je huid strijken. De olie die hierbij vrijkomt verzorgt zo intensief, daar kan geen ander product tegenop!

Het laatste Valentijnsproduct op de foto tenslotte is het meest mysterieuze: wat zit er toch achter slot en grendel van de Love Locket Ballistic, Lush’s veel betere versie van de klassieke bruisbal? Je zal hem op de rand van je bad kapot moeten slaan om erachter te komen, maar dan is het ook wel echt genieten van vanille, neroli, jasmijn en heel veel liefde! Van de heerlijke Lip Balm The Kiss hebben we helaas geen beeld, maar toch willen we hem nog even noemen vanwege zijn subtiele roze gloss en simpelweg héérlijke geur en smaak. Ook een aanrader!