Beauty

Vidal Sassoon Pro Series

Miste je de ProSeries by Wella, in die opvallend rode flessen al in de winkels? Niet nodig! Nu zijn er de Vidal Sassoon Pro Series.

De Vidal Sassoon Pro Series vervangen de ProSeries by Wella, en zijn dan ook gestoken in dezelfde rode flessen. Lekker royaal van formaat, zeker de shampoo en conditioner, en voor ieder haartype of probleem een eigen lijn.

Volume, Colour, Moisture, Repair, Frizz Control en Shine, dat zijn je keuzes qua haarverzorging. Daarnaast zijn er nog stylingproducten in de categorie Volume, Frizz Control, Max Hold en Strong Hold: ook hier geldt weer, kies maar wat je nodig hebt!

Onze favoriet is de Volume lijn. Lichtgewicht en toch ondersteunend, precies wat de volumineuze kapsels van nu nodig hebben. In deze Volume lijn vind je een Shampoo, Conditioner, Mousse en Haarspray. Voor een maximaal effect gebruik je deze natuurlijk allemaal. En ondanks zijn grote formaat en professionele aanpak, zijn de producten in deze lijn prima betaalbaar: de shampoo en conditioner kosten 5,07 euro, de stylingproducten en het masker 5,58 euro per stuk.