Beauty

Vichy Dermablend 3D Correction

Vichy Dermablend 3D Correction

De trend op foundation gebied is licht en luchtig, met een semi-transparante dekking die er vooral voor zorgt dat je natuurlijke schoonheid kan stralen.

Hartstikke mooi… maar wat nou als je een probleemhuid hebt, en wel wat hulp kan gebruiken bij het camoufleren daarvan? Dan gebruik je Vichy Dermablend 3D Correction!

Vichy Dermablend 3D Correction

Iedereen die een huid heeft die niet altijd even lekker meewerkt, die je vaak even zou willen ‘verstoppen’, kent vast de methodes. Flink in de weer met concealer, of meerdere lagen foundation om de boel weg te werken. Het resultaat is vaak een dikke laag make-up op je huid, die niet prettig aanvoelt en er vaak heel onnatuurlijk uitziet.

Heb je een huid die bijvoorbeeld is aangetast door acne of littekens, dan is Vichy Dermablend 3D Correction een beter alternatief. Deze foundation is in één laag dekkend, zodat je van die dikke laag op je gezicht af bent, en is ook nog eens erg lief voor je huid.

Geen verstikkende laag, die de problemen op de lange termijn alleen maar verergeren, maar het gevoel van een ‘normale’ foundation. Zacht en natuurlijk, terwijl alles wat je weg wilt werken zorgvuldig aan het oog wordt ontrokken. Extra fijn is dat de ingrediënten ondertussen je huid ook nog eens verkoelen en behandelen, zodat acne door het dragen van deze foundation zelfs kan verminderen.

Vichy Dermablend 3D Correction

3D

Belangrijk aan een foundation voor de probleemhuid, is dat deze niet alleen kleur geeft, maar ook de textuur van je huid verbetert. Daar staat de 3D in Vichy Dermablend 3D Correction voor. Eventueel ‘reliëf’ (met andere woorden: bulten en putten) valt na het aanbrengen nauwelijks meer op. Een wonderlijke transformatie!

Wij zijn erg van de lichte, natuurlijk ogende foundation die momenteel de trend bepaalt. De meeste vrouwen hebben daar ook meer dan genoeg aan. Maar wat is het fijn dat een serieus merk als Vichy ook dit product in het assortiment heeft, om vrouwen die tijdelijk of structureel wat extra dekking en verzorging nodig hebben te ondersteunen.