Beauty

Verzorgen en fixeren met NIVEA Care & Hold

NIVEA Care & Hold

Veel stylingproducten brengen je haar prima in model, maar zorgen er ook voor dat de conditie achteruit gaat. Terwijl verzorgende producten je haar wel in prima conditie brengen, maar weer niks doen qua styling. NIVEA Care & Hold belooft het allebei te doen, wij probeerden het uit.

NIVEA Care & Hold

Zeg je NIVEA, dan zeg je blauw. Na een aantal uitstapjes naar andere tinten en zelfs wit, zien we nu weer steeds meer producten in kenmerkend ‘NIVEA-blauw’ in de winkels verschijnen. Fijn! En slim, want wie associeert die bekende kleur nu niet met de lekkere lik crème uit zijn of haar jeugd?

NIVEA is inmiddels meer dan het bekende blik, maar zoekt wel meer en meer zijn basis weer op: verzorging. Zo ook met NIVEA Care & Hold, een lijn producten die je haar in model brengt, maar tegelijk ook verzorgt op de NIVEA manier.

We beginnen even met het beste nieuws: de geur. Die doet ons namelijk behoorlijk denken aan de crème uit het bekende blik. En echt, blijer kun je ons niet maken.

Werkt het?

Ok, de geur is in orde, de kleur ook. Eigenlijk zijn we wel om. Maar ach, laten we ook eens zien of de producten een beetje doen wat ze beloven. In de lijn vind je nu al een Styling Spray en Styling Mousse, aangevuld met een Creme gel. Welke producten bij jou passen hangt natuurlijk af van je kapsel en haartype. De Spray doet qua hold niet onder voor een reguliere haarspray, maar lijkt het haar inderdaad niet of nauwelijks uit te drogen. Hetzelfde geldt voor de mousse en creme gel, die je haar stylen zoals je dat zou hopen, en tegelijk voor verzorging zorgen. Binnenkort wordt de lijn uitgebreid met een normale gel (in een tube). Ook deze hebben we al mogen proberen, en beviel ons prima.

Heb je het gevoel dat je stylingproducten de conditie van je haar aantasten? Dan kan overstappen naar NIVEA Care & Hold de moeite waard zijn. De producten zijn met adviesprijzen tussen de €4,19 en €4,39 ook nog eens prima betaalbaar.