Beauty Boeken Culinair Fashion

Veggie in Pumps

Vegetariërs en mensen die op een andere manier bewust willen leven, zijn bepaald niet altijd suf, smoezelig gekleed of zweverig. Nee, de eco-trend heeft ervoor gezorgd dat ook heel wat mensen die je ‘hip’ zou kunnen noemen zich op verantwoorde voedingsmiddelen en kleding hebben gestort. Maar hoe pakken zij dat aan, hip en bewust combineren?

Dat lees je in ‘Veggie in Pumps’, een lifestyle guide voor iedereen die een ‘fabulous’ maar wel ecologisch leven wil leiden. Je wordt o.a. wegwijs gemaakt in het oerwoud der keurmerken, krijgt lekkere recepten, leert koken met producten van het seizoen, leert waar je eco bewust kunt shoppen en ziet hoe verschillende cosmeticamerken scoren, ‘ecofabulous’ gezien.

‘Veggie in pumps’ maakt duidelijk dat bewust leven ook gemakkelijk kan worden gecombineerd met een flinke portie comfort, gezellige shop-sessies en er goed uitzien. Een hele andere invalshoek dan veel andere boeken met een eco-thema, en daarom wat ons betreft een aanrader voor iedere milieu-én fashionliefhebber.

Veggie in Pumps – Lisette Kreischer & Merel van der Lande
ISBN 9789047200468
Uitgeverij Artemis & co
17,95 euro

Veggie in pumps
Bestel via Bol.com: Veggie in pumps
Kreischer, L. & Lande, M. van der