Beauty Getest

Vaseline Spray & Go

Jezelf iedere dag minimaal 1 keer van top tot teen in de bodylotion zetten is hartstikke goed voor je huid. Maar, pff, wat een gedoe!

Met Vaseline Spray & Go komt daar een einde aan, althans, zo luidt de belofte. Deze bodylotion spray je simpelweg over je hele lijf, je wacht een paar tellen, en het product is ingetrokken, en jij klaar om je aan te kleden.

Klinkt ideaal, toch? Vaseline Spray & Go is er in drie varianten, Aloë Fresh, Essential Moisture en Cocoa Radiant, die wij natuurlijk allemaal probeerden. Alledrie de varianten hebben zo hun voordelen. De Aloë Fresh is ideaal om te gebruiken na een warme dag, terwijl de Essential Moisture echt iets is voor gure dagen, als je huid snel droog of trekkerig aanvoelt. De Coca Radiant tenslotte geurt heerlijk, en laat je huid mooi glanzen. Ze kosten € 6,89 euro per stuk.

Maar het belangrijkste is: werkt het? Ben je echt binnen no time klaar, trekt de lotion echt zo snel in? Wij namen de proef op de som. Ook al breng je de lotion als spray aan, je hebt je handen nog steeds nodig. Een beetje smeren, daar ontkom je niet aan. Omdat de lotion sterk verneveld op je huid terecht komt, waar je met een normale fles al snel met klodders aan de gang moet, wrijf je de lotion in één simpele veeg zo je huid in. De Spray & Go trekt inderdaad zeer snel in, en is makkelijk in gebruik.

Netto scheelt het op je hele insmeerritueel misschien 1 of 2 minuten in vergelijking met een normale bodylotion, afhankelijk van hoe zuinig je hiermee omgaat. Maar iedereen weet dat zeker ’s ochtends iedere minuut telt, en gemak voorop staat. En daarom zijn wij fan: we hebben de flessen een week of 2 tussen onze normale bodylotions neergezet, en merkten dat we toch steeds weer naar deze handige spray grepen. Een aanrader dus!