Beauty

VAMP! Wet & Dry Eyeshadow van Pupa Milano

Oogschaduw die je zowel nat als droog kunt gebruiken, voor twee verschillende looks. Wij probeerden VAMP! Wet & Dry Eyeshadow van Pupa Milano!

Deze oogschaduw, te koop in niet minder dan 24 verschillende tinten, is gebakken in plaats van geperst. Technisch verhaal, gaan we je niet mee vermoeien. We concentreren ons uitsluitend op de voordelen hiervan.

Met zo’n gebakken oogschaduw kun je verschillende kanten op. Gebruik je hem droog, dan is hij wat minder intens dan een ‘traditionele’ oogschaduw. Wat harder ook, met een penseel moet je er goed overheen gaan om genoeg kleur mee te nemen. Mooi voor (afhankelijk van de tint en soort die je kies) glitterende accenten of een subtiele kleur.

Wil je het intenser aanpakken, en de kleur meer dekkend aanbrengen, dan maak je je penseel of applicator even nat voor je hem over de oogschaduw strijkt. Je zult zien dat de kleur zich verdiept, en veel intenser op je huid terecht komt. Onze eigen ervaring is dat de oogschaduw ook beter blijft zitten als je hem nat aanbrengt. Leuk om mee te spelen en experimenteren!

VAMP! Wet & Dry Eyeshadow van Pupa Milano is er in 24 verschillende tinten en 2 finishes (satijn en parel), die onderling prima te combineren zijn. Verkoopprijs: €13,50 per stuk.