Beauty

Valentijnsdag met Lush

Het duurt nog een ruime 2 weken, maar Valentijnsdag is toch echt weer in aantocht. De dag waarop je niet alleen je geliefde maar ook andere dierbaren eens even lekker in het zonnetje kunt zetten. Lush komt zoals we inmiddels gewend zijn met een passende serie producten, waarvan we er 2 extra willen belichten.

De Romance in a Stone bruisbal (4,10 euro) is namelijk echt enorm leuk om cadeau te geven: er zijn niet alleen kleine roosjes en verschillende etherische oliën in verwerkt, maar ook een klein gedichtje, dat verschijnt als de bal is opgebruisd! Is degene die je wilt verrassen een echte chocoholic dan is Black Magic (7,60 euro) een goede aanrader. Deze massagebar ziet eruit om op te eten, niet in de laatste plaats door het laagje chocolade wat erop is aangebracht. Wrijf je het blokje over je huid zul je echter vooral bloemen ruiken: geranium, scharlei en ylang ylang.

Naast bovengenoemde aanraders zijn er natuurlijk nog meer romantische en/of verleidelijke bruisballen en massagebars speciaal voor Valentijnsdag. Wil je echt groots uitpakken dan kun je ook kiezen voor de Love Stack gift set, bestaande uit een Rock Star zeep, Tisty Tosty rozen ballistic en Soft Coeur massageblokje.

Deze en andere producten zijn te bestellen via de website van Lush en natuurlijk te koop in de diverse filialen van deze keten.Gratis realtone