Beauty

Under The Mistletoe: heerlijk kerstgeschenk van Lush!

Lush Under The Mistletoe

Nee, het is inderdaad nog lang geen kerst. Maar toch laten we je alvast zien welke producten Lush speciaal voor de winter en feestdagen introduceert: voor je het weet zijn ze op!

Wij bekeken de heerlijke producten uit de Under The Mistletoe cadeauset, en waarschuwen je alvast: van dit stuk ga je hebberig worden!

Lush Under The Mistletoe

Bij Lush vind je speciaal voor kerstmis prachtige cadeaus, in verschillende prijsklassen. Het zal geen verrassing zijn dat onze keus viel op één van de grootste sets: Under The Mistletoe. In dit cadeau vind je zestien producten, de verkoopprijs bedraagt €125,95. Extra leuk: de doos is perfect geschikt om je kerstballen in op te bergen!

De producten in deze doos zijn een fijne mix van tijdelijk verkrijgbare winter/kerstproducten (Luxury Lush Pud bath bomb, Candy Mountain bubble bar, Santa’s Belly jelly, Five Gold Rings bubble bar, Snow Fairy showergel, Santa’s Lipscrub, Reindeer Rock zeep, So White bath en Rose Jam showergel) en producten die ook de rest van het jaar te koop zullen zijn (The Comforter shower cream, Sex Bomb bath bomb, Ro’s Argan body conditioner, Tender Is The Night massagebar, Pink Flamingo bubble bar, The Comforter bubble bar en Oral Pleasure toothy tab).

Lush Under The Mistletoe

Onze favorieten

Eigenlijk valt het niet te doen, favorieten aanwijzen. Al deze producten roepen ‘Hebben!’ zodra je ze ziet, en waneer je ze ruikt wordt dat nog flink erger. Toch maakten we een kleine selectie van die producten, allemaal ook los te koop, die je écht niet mag missen.

Rose Jam bijvoorbeeld, alleen in deze periode van het jaar te koop. Deze douchegel ruikt als een heerlijke bos bloemen, vooral rozen, gecombineerd met wat sappige bessen. Ideaal om je humeur mee op te krikken, want wie onder de douche staat met Rose Jam kan niet anders dan vrolijk worden. Ook de stoere Reindeer Rock zeep is tijdelijk te koop, en zo mooi dat het bijna zonde is om hem te gebruiken. Toch doen hoor, want vers is deze zwarte zeep het lekkerst. De stoere looks en niet al te overheersende geur zorgen ervoor dat ook mannen dit stuk zeep met plezier zullen gebruiken.

Hou je van zoete geuren? Dan ken je vast en zeker Snow Fairy al. Een ware hype onder Lush klanten, waarvoor geldt dat je er of een enorme fan van bent, of de geur verschrikkelijk vindt. Wij vallen in de eerste groep, onze kerst is niet compleet zonder deze mierzoete maar oh zo lekkere shower gel. Net zo zoet en snoeperig is de Candy Mountain bubble bar, voor een bad vol zoete bubbels. Alsof je in bad zit in een explosie van spekkies en suikerspinnen: alleen voor wie dit jaar zoet is geweest.

Super leuk om cadeau te geven zijn de opvallende gouden ringen vol glitters, Five Gold Rings bubble bar, die ervoor zorgen dat je na het badderen meteen een subtiel laagje glitters over je hele huid heen hebt. Voor een bad vol extreme bubbels gebruik je ze allemaal tegelijk, maar wij zijn zuinig en gebruiken 1 ring per bad: ook meer dan genoeg.

Lush Santa's Belly

Santa’s Belly

Santa’s Belly jelly ziet eruit als een heerlijke, sappige jam, maar dan wel eentje met kleine glinsterende sterretjes. De geur is fris zoet, echt fruitig, en de jelly wast je velletje niet alleen lekker schoon, maar verzorgt hem ook prima. Ook hiervoor geldt weer dat het een perfect cadeautje is, voor €6,95 geef je een heel bijzondere jam!

Wil je meer weten over de andere producten uit Under The Mistletoe? Ga dan razendsnel naar een Lush winkel, om alles zelf te zien en ruiken. Geen winkel in de buurt? Via Lush.nl kun je het hele assortiment ook bekijken.