Beauty Getest

Twee nieuwe producten van Dermalogica

Dat je huid de ene dag meer dekking nodig heeft dan de andere, begrijpen ze bij Dermalogica heel goed. Daarom introduceren ze niet 1, maar 2 nieuwe foundations.

Sheer Tint SPF 20 is er voor de dagen dat een gezonde gloed en lichte dekking alles is dat je nodig hebt, terwijl Cover Tint SPF 20 wat dekkender is, en perfect voor de dagen dat je huid wat ‘ondersteuning’ kan gebruiken. Ideaal om allebei in huis te hebben!

Na een uitgebreide introductie in Antwerpen, waar we ons door de speciaal ingevlogen Dr. Claudia Aguirre uitgebreid lieten bijpraten over de nieuwe ontwikkelingen bij Dermalogica, en deze twee nieuwe producten in het bijzonder, zijn we zelf uitgebreid aan de slag gegaan met de foundations. Na de duidelijke theorie, die ons direct het gevoel gaf dat er over deze producten ├ęcht is nagedacht, waren de verwachtingen hooggespannen.

Konden de Sheer Tint en Cover Tint deze verwachtingen waarmaken? Ja, absoluut. Heb je moeite met het vinden van de ideale foundation, die niet alleen precies de goede dekking heeft, maar ook nog eens bijzonder lief is voor je huid, dan zijn dit jouw producten. Met de ingebouwde SPF 20 bieden beide producten je goede bescherming tegen UVA en UVB straling, terwijl met name de Sheer Tint zich qua verzorging kan meten met menig moisturiser.

De Sheer Tint geeft je precies genoeg dekking om lichte imperfecties te maskeren, en je bovenal een gezonde glans te geven. De Cover Tint kun je gebruiken voor de plekjes die wat meer camouflage nodig hebben, of over je gehele gezicht indien nodig. In tegenstelling tot veel andere dekkende foundations blijft dit product de hele dag mooi zitten, en hoopt het zich niet op in fijne lijntjes. Vanaf januari 2013 te koop!