Beauty Getest

Twee nieuwe producten van Avène

Voor wie een gevoelige huid heeft, zijn de producten van Eau Thermale Avène ideaal. In Nederland zijn ze o.a. te koop bij de Mediq Apotheek. Wij bekeken de nieuwste introducties.

Aan de basislijn, die de naam Essentiels draagt, werden onlangs twee nieuwe producten voor iedere dag toegevoegd. Net als bij alle Avène producten, is ook hier weer rekening gehouden met de gevoelige huid. In de producten is niks verstopt dat niet direct nodig is voor de werking ervan. Dat zorgt voor een kleinere kans op irritatie, en dat is fijn!

De nieuwe Cleansing foam (12,99 euro) verwijdert vuil van je gezicht (we hoeven je vast niet meer te vertellen hoe belangrijk dat is, ook als je geen make-up gebruikt?), zonder de huid aan te tasten of uit te drogen. Effectief schoon en helemaal in balans. De foam is gemakkelijk en zuinig in gebruik, en spoel je eenvoudig weer af. Een heerlijk product om iedere dag mee te starten en af te sluiten!

Ook over de Mattifying fluid (18,49 euro) zijn we meer dan enthousiast. Deze lichte verzorging met een olievrije textuur is er speciaal voor de huid die wat sneller glimt, maar wel hydratatie nodig heeft. Een lichte verzorging (het is zeker aan te raden om daarnaast geregeld een ‘rijker’ product te gebruiken) die de ideale basis vormt voor je make-up. De huid wordt er lekker soepel van, zonder te glimmen of vet aan te voelen. Ideaal!

Alle producten van Eau Thermale Avène, en dus ook deze nieuwe, zijn o.a. te koop bij Mediq Apotheek.