Beauty

Time To Play met PUMA!

PUMA staat garant voor sportieve geuren voor hem en haar. Time To Play is de nieuwste introductie, wij probeerden de geuren uit.

Als je een sportief typje bent zit je niet te wachten op bloemige, romantische of juist super sensuele geuren. Nee, jouw parfum moet fris, vrolijk en actief zijn, maar liefst nog wel steeds een beetje vrouwelijk.

De nieuwe Time To Play heeft net als de andere geuren van PUMA een rond, no-nonsense flesje, dat dit keer naast het bekende PUMA logo ook vrolijke stippels heeft. Die staan voor het vrolijke in deze geur, die je menig grijze maandagochtend door gaat slepen.

De geur is goed fris, met rood fruit en limoen bijvoorbeeld, maar bevat ook verschillende bloemen en muskus, amber en sandelhout om het wat meer ‘body’ te geven, en goed lang te blijven ruiken. Een prima geur, die tijdens het dragen gedurende de dag steeds zachter wordt. Perfect voor iedere dag, en zeker ook goed geschikt voor iedereen die niet van parfum houdt, maar wél lekker wil ruiken.

pumatimetoplay2

Natuurlijk is er ook een variant voor heren. Hier is het flesje vierkant, en de inhoud eveneens fris. De kruidige geurnoten die het afmaken, maken dit tot een vrolijke herengeur, waarmee je lover heel de dag ruikt alsof hij net onder de douche vandaan is gekomen. Lekker!

Fijn aan de geuren van PUMA is dat ze prima betaalbaar zijn. De Eau de Toilettes voor zowel dames als heren heb je al vanaf €11,95 (de grootste flacon, 60 ml, kost €23,95) in huis, en ook de shower gel en deo zijn met €7,95 prima geprijsd. Leuke en bovenal vrolijke introductie van PUMA!