Beauty

Tijdelijk te koop: Batiste limited editions

Batiste droogshampoo

Dat Batiste de beste betaalbare droogshampoo heeft van allemaal, dat wisten we al een tijdje. Maar dat je nu bijzondere limited editions kunt kopen, dat is nieuws!

Batiste droogshampoo

We hebben, part of the job, al heel wat droogshampoos geprobeerd. De ene werkte nauwelijks, de andere maakte het haar veel te droog, de volgende liet een niet uit te borstelen witte waas achter. Van alle merken die we probeerden steekt Batiste, zeker in het betaalbare drogisterijsegment, er met kop en schouders bovenuit. Gebruik hem spaarzaam, en hij is ideaal om je lokken weer even een frisse boost te geven.

Limited editions

Extra leuk aan Batiste vinden we de limited editions die zo nu en dan verschijnen. Deze zomer zijn er ook weer twee, die nog t/m week 32 te koop zijn bij Kruidvat.

Houd je van een fleurige Oosterse touch, dan kies je Oriental. Tikkie mysterieus, maar bovenal subtiel bloemig fris. Onze favoriet is echter, zowel qua verpakking als qua geur, de limited edition Floral Essences. Van zijn uiterlijk worden we direct vrolijk, terwijl de lieve bloemengeur (o.a. rozen, lelietjes van dalen) je haar laat ruiken alsof je net door een bloemenveld bent gerold. Echt zomers, en ideaal om ook als de zomer er straks weer op zit het gevoel nog even vast te houden.

De tijdelijk verkrijgbare Batiste Limited Editions kosten €4,79 per stuk. Heb je één van de flessen, of misschien wel allebei gekocht, dan kun je via de facebookpagina van Batiste stemmen op je favoriet en daar leuke prijzen mee winnen.