Beauty

Thema: zwart-wit

Zwart-wit is deze zomer helemaal hot, en dat zul je de komende maand weten! Wij laten je deze week de leukste zwart-witte kleding en schoenen zien, maar vonden ook verschillende leuke make-upjes en verzorgingsproducten in het wit en zwart.

Zwarte en witte make-up: klassiekers die niet mogen missen in je collectie. Wij kozen deze maand voor de ogen voor Max Factor False Lash Effect mascara (16,99 euro), Ariane Inden Luxe Crème Liners (eyeliners die je met een kwastje aan kunt brengen) in de tinten Cloud en Onyx (26 euro per stuk) en essence Smokey Eyes pencil tint 01, Mystic Vamp (1,79 euro, bij Kruidvat). Je tint help je een handje met de, in een prachtige zwart-witte verpakking gestoken, Crème Stick Blush Bronze Goddess van Ariane Inden (29,00 euro).


(
klik voor een grotere afbeelding)

Vogue heeft in haar assortiment een ‘Wild Thing’ Parfum Deo en Douche (2,95 per stuk) in een stylish zwart-wit dessin. De Soap Dispenser van Vivian Grey (3,95 euro) is voorzien van gezellige zwart-witte bloemetjes.

In de collectie van Rituals vonden wij de heerlijke Infinity Hand Lotion (12,90 euro) en de in een zwart-wit verpakking gehulde Tea Time Home Perfume (16,90 euro) die je kamer een heerlijk frisse ‘groene’ geur geeft.


(
klik voor een grotere afbeelding)

Met zwarte of witte nagellak zit je nooit verkeerd, het past bij iedere outfit. KOH Black! (14,95 euro) is diepzwart, terwijl de zwarte tint van Pronails (10,75 euro) juist ook wat glans geeft.

De witte tinten van Wild & More (2,50 euro) en KOH Colours! (tint Crystal, 14,95 euro) geven als je een dun laagje aanbrengt een transparante, verzorgde look. Meerdere laagjes zorgen voor een romig wit resultaat.


(
klik voor een grotere afbeelding)

Ariane Inden heeft prachtige zwart-witte verpakkingen, zoals bij de Light Nutritive Cream (vanaf 15 euro) en Mineral Sheer Tint SPF 20 (tint Honey Glow, 49 euro), die je huid een prachtige natuurlijke tint geeft. Ook Olaz koos voor haar Total Effects First Effects (19,99 euro) dagcrème voor een opvallende zwart-witte verpakking. Dit product is speciaal geschikt voor vrouwen waarbij de eerste tekenen van huidveroudering zich aankondigen.


(
klik voor een grotere afbeelding)


Banner 468x60