Beauty

Thema: nieuwe najaarsproducten

Het begin van de herfst betekent niet alleen vallende bladeren en dalende temperaturen, maar ook een heleboek nieuwe beautyproducten. Wij doken er met alle liefde in, en geven je een beknopt overzicht. Hou Lifestylelog iedere dag in de gaten, want natuurlijk komt er de komende weken nog veel meer voorbij.
De afgelopen maand werden er veel nieuwe foundations geintroduceerd. Over Revlon Beyond Natural™ Skin Matching Makeup (nu 10,95, na de introductieperiode 12,95 euro) en Olaz Total Effects Touch of Foundation (19,95 euro) kon je eerder al uitgebreide reviews lezen (klik in voorgaande zin op de productnaam om ze nog eens na te lezen). Max Factor Second Skin Foundation (16,99 euro) is een goed dekkende foundation, die zorgt voor een perfect egale teint, maar toch nauwelijks zichtbaar is op je huid. Netjes verzorgd, zonder een al te opgemaakte look dus.

Ook qua make-up is er weer heel wat nieuws onder de (niet al te veel aanwezige) zon. We lieten, en laten, je regelmatig wat zien, maar vragen dit keer je speciale aandacht voor een aantal bijzondere introducties.
In de nieuwe collectie van PUPA vonden we bijvoorbeeld een Multipurpose Eyeshadow Palette (22,00 euro) 4 mooie kleuren oogschaduw in wit/grijs/groentinten bevat. Leuk om ‘gewoon’ aan te brengen, maar de donkere kleuren zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt om een eyeliner achtig streepje mee te trekken. De PUPA LUMINYS – Velvety baked blush (21,25 euro) is zoet roze, voor die gezellige blosjes die dit seizoen het beeld bepalen. Met de Holographic effect lip gloss, ook van PUPA (15,00 euro) maak je je lippen mooi glimmend met een bijzonder parelmoer effect.

Het Pro Palette Get Cheeky van Ariane Inden (36,50 euro) bevat 5 kleuren blush, erg handig, want zo heb je bij iedere look en teint de juiste blush te pakken in 1 doosje.

De Glam Shine 6H Volumizer Gloss van L’Oréal Paris (13,99 euro) geeft je lippen 6 uur lang volume en (gekleurde) gloss. Het volume, het zogenaamde plumping effect, wordt gecreëerd door menthol en polyol, terwijl een andere slimme toevoeging (een filmogene polymeer, voor wie het weten wil) ervoor zorgt dat de gloss lang blijft zitten, en zelfs na een behoorlijke maaltijd zijn werk blijft doen.

Sothys gaat voor subtiele, verzorgde lippen met hun Rouge à lèvres stylo in een mooie oudroze kleur. Perfect om te combineren met donkere, redelijk zwaar opgemaakte ogen.

Met de Vrije nacrédeeltjes uit de Couleurs Nature 100% Natuurlijke Oorsprong lijn van Yves Rocher (18 euro) kun je eindeloos aan de slag op je ogen. Licht of zwaar, accenten of het hele ooglid: je brengt het product lekker aan met je vingers en kunt zo van alles uitproberen qua look. Het effect is mooi en (afhankelijk van hoe zwaar je het aanbrengt) en intens, met een fijne glitter.
Ook het fijn betaalbare merk Catrice (te koop bij Kruidvat) introduceerde onlangs weer een aantal nieuwe producten. De Eyebrow Expert (2,49 euro) kleurt en modelleert door middel van een heel precies kammetje heel mooi je wenkbrauwen. De al bekende Liquid Eyeliner (2,29 euro), is voorzien van een nieuw design én 3 nieuwe kleuren, zoals deze donkerblauwe tint. Dit product is perfect om een keurig, strak lijntje te trekken