Beauty Favourites

Thema: New Year’s Eve

De kerstdagen zitten er weer op, en wij maken ons klaar voor hét feest van het jaar: oudjaarsavond! Waar de kerstdagen vaak bestaan uit verplichtingen, is het op 31 december tijd om lekker te feesten. Maar wel in stijl natuurlijk!
Qua make-up kun je lekker los gaan, met goud, zilver en glitters. Bijvoorbeeld de Baked Eyeshadow Black & Gold van PUPA (14,50 euro), voor smokey eyes met een gouden twist, natuurlijk stijlvol afgewerkt met de Metallic Mascara, eveneens van PUPA (15,25) die je over je hele wimpers kunt gebruiken of juist voor een paar accenten aan de uiteindes.
Hou je meer van zilver? Dan kun je je ogen, of wat je maar wilt laten stralen, voorzien van een laagje mooie losse glitters van Sothys (Pluie Scintillante, 24,50 euro) of de Wanted Gloss Sonic Silver van Ariane Inden (19 euro). Bedoeld voor op de lippen, maar je kunt er ook prachtige highlights op je ogen mee maken. Feestelijk én praktisch zijn de Ultrashiny Lipglosses van Etos (4,99 euro, tijdelijk verkrijgbaar). Zij zijn namelijk uitgerust met een klein spiegeltje en een handig lampje in de dop. Zo kun je in het feestgedruis rustig even je lippen bijwerken, zodat je er na al het gezoen om 12 uur weer tegenaan kunt.

Naast make-up zijn er natuurlijk nog veel zaken waar je op een goed Oudjaarsfeest niet zonder kunt. Wij zetten de ‘party must-haves’ voor je op een rijtje. Scholl Party Feet Gelkussentjes Ultra Dun (7,45 euro) zorgen ervoor dat je ook aan het eind van de avond nog op je voeten kunt staan. Ze verlichten de druk op je voeten als je hakken draagt, en doordat ze extra dun zijn zorgen ze ervoor dat je schoenen niet gaan knellen. Onmisbaar! Net als het Body Tape van Eylure (6,99 euro), waar we onlangs al een item over plaatsten. Je wilt tenslotte wel dat je feestelijke jurkje op zijn plek blijft zitten heel de avond.

Voor een feestelijke touch ga je flink aan de slag met de Body Glimmer Stick van Ariane Inden (29,50 euro). Party dresses laten veel huid zien, en die mag best stralen. En, last but not least, zijn er op een goed Oudjaarsfeest natuurlijk bubbels. En nu eens geen champagne, maar Coebergh Sparkle (7,99 euro). De bekende Coebergh smaak en kleur, gecombineerd met feestelijke bubbels. Wij wensen je alvast een fijne Oudjaarsavond en een bruisend begin van 2010!

www.esprit.nl