Beauty

Thema: Enjoy the summer!

Nog een maandje kunnen we volop genieten van de zomer, thuis of op vakantie. Natuurlijk heb je de afgelopen weken al heel wat zomerse items voorbij zien komen op Lifestylelog, maar deze maand pakken we pas écht uit. Zie het als een grande finale, een laatste kans om dé items van deze zomer in huis te halen.
Zomergeuren zijn er in overvloed. Wij kiezen deze zomer voor de klassieker Jil Sander Sun (39,50 euro), dit jaar uitgevoerd met een leuk bedeltje (strandemmertje, reddingsboei, boot, ijsje, SUN flacon of eendje). Ook de zomereditie van Kate Moss’ geur Kate, Summer time (29,50 euro), viel ons op. Lees hier onze producttest.

Als je bruin wilt worden in de zomer heb je verschillende opties. Meest voor de hand liggende is natuurlijk in de zon liggen, maar dan wel met een goede bescherming! De Notenmelk van Kruidvat (6,99 euro) is wat dat betreft al jarenlang een grote favoriet van vele Nederlanders, vanwege zijn fijne geur en makkelijke smeerbaarheid. Na het zonnebaden is het wederom zaak je huid goed te verzorgen, en wij raden je de Biodermal Intensief Verkoelende Aftersun (12,95 euro) aan. Voor een uitgebreide test van dit product klik je even hier.

Blijf je liever uit de zon, dan kun je kiezen voor een zelfbruiner. Een, niet goedkope, maar wel erg goede, is Summer Bronze Mediterranee van Ariane Inden (54 euro). De niet vette gel trekt snel in, fijn bij warm, plakkerig weer, en maakt de huid egaal bruin. Daarnaast zijn er aan dit product ook nog eens flink wat huidverzorgende ingrediënten toegevoegd, die o.a. huidveroudering en uitdroging tegengaan.

Qua make-up heb je in de zomer vaak niet zoveel nodig. Bij een gebruinde huid staan producten met een klein glittertje vaak erg mooi, en dat is dan ook precies wat je deze maanden bij de drogisterij en parfumerie aantreft.

De GOSH Giant Sun Powder (12,99 euro) bijvoorbeeld, die je kunt gebruiken om gezicht en lichaam te laten stralen. Wil je juist een matte look, of glim tegengaan, dan is de Mineral Silk Foundation van PUPA (29,95 euro) een aanrader. Deze lichte foundation in poedervorm is gemakkelijk aan te brengen en geeft een lichte dekking, precies wat je in de zomer nodig hebt.

Met Color Veil van Ariane Inden (25,50 euro) breng je gemakkelijk lichte accenten aan op bijvoorbeeld je jukbeenderen of rond je ogen, mooi als je lekker bruin bent. Barely Blushing (23 euro), eveneens van Ariane Inden, zorgt voor een héél klein beetje glim op je wangen, voor een heerlijk gezonde look.

Qua oogmake-up zit je met een gouden of koper tint helemaal goed deze zomer. GOSH heeft haar Glamorous Eye Shadow (6,99 euro) in o.a. de tinten Copper en Gold en ook Ariane Inden heeft een gouden oogschaduw in haar assortiment. Deze vloeibare Eye Gloss Liquid Gold (22 euro) is mooi dekkend en makkelijk aan te brengen.