Beauty

Thema: Bye bye, summer

T is weer voorbij die mooie zomer… Al verheugen we ons nog op wat fijne nazomerdagen, september staat nu toch echt voor de deur en dat betekent dat we binnen no time middenin de herfst zitten. Wij gingen op zoek naar de fijnste verzorgingsproducten om je deze periode door te slepen.
Heb je een lekker zomers kleurtje? Probeer dat dan de komende maanden vast te houden! En daarvoor hoef je niet onder de zonnebank of een retourtje ‘zonnig zuiden’ te boeken, nee, smeren is voldoende. Voor je lijf kies je bijvoorbeeld voor Olaz Complete Everyday Sunshine Body (6,99 euro), dat je kleurtje fijn en subtiel in stand houdt en je huid verzorgt. Ook Australian Gold Moisture Lock Forever Glowing (21,50 euro) werkt volgens dat principe, en is tevens te gebruiken op je gezicht. Fijne extra: de heerlijke, zomerse geur!

Op de dagen dat de zon zijn gezicht laat zien gebruik je bijvoorbeeld Lancaster Gradual Hydrating Bronze Lotion SPF6 (31 euro). Dit product voor lichaam en gezicht heeft een beschermingsfactor 6, wel zo veilig want ook de najaarszon kan schade aanrichten. Wil je in korte tijd een ultra zomers tintje in je gezicht, maar daar geen dagen aan vast zitten? Gebruik dan een bronzer, zoals Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer (19 euro). Zuinig opbrengen, en je ziet er weer uit alsof je net van vakantie terug bent! Liever wat minder kleur? Kies dan voor Paula’s Choice Healthy Finished Pressed Powder (16,50 euro), je huid lijkt er mooi egaal door en krijgt zo’n lekkere gezonde gloed.

Met het aanbreken van guurdere tijden is het ook zaak om je verzorgingsproducten daarop aan te passen. Het wordt tijd voor rijke, verzorgende producten, zoals de nieuwe Kneipp Huidolie Ylang-Ylang (7,99 euro) of de Ultimate Rich Revitalizer van Ariane Inden (vanaf 19,50), die je gezichtshuid verwent en beschermt. Ook fijn voor je gezicht (en tevens geschikt voor de rest van je lijf) is Comvita Manuka Honey & Royal Jelly Soap (7,24 euro), vanwege de zachte, verzorgende bestandsdelen een echte verwennerij voor je huid. Extreem droge plekjes en vlekjes behandel je effectief met Bio-Oil (11,95 euro), lees hier onze ervaringen met dit populaire product.


Banner 468x60