Beauty Getest

The Bodyshop Tea Tree Pore Minimiser

De Tea Tree producten van The Bodyshop kennen we al jaren. Geweldige lijn, zeker voor de onzuivere huid die ook gevoelig is voor agressieve middeltjes. Nieuw is de Pore Minimiser.

Je kent het misschien wel, zeker als je een wat grovere huid hebt. Goed zichtbare poriën, die vaak ook nog eens makkelijk verstopt raken. Deze grove poriën maken dat het egaal aanbrengen van een make-up lastig is, vaakt lijken zij alleen maar meer op te gaan vallen met een foundation erover heen.

De Tea Tree Pore Minimiser gebruik je na je dagcrème, maar voordat je je verdere make-up aanbrengt. Je kunt het product het beste vergelijken met een primer, maar dan wel eentje die je huid egaliseert, poriën minder zichtbaar maakt en matterend werkt. Precies wat een vettige of grovere huid nodig heeft!

Daarnaast helpt de beproefde tea tree-olie natuurlijk ook nog eens om je huid zuiver te houden en ontstekingen en puistjes tegen te gaan. Een product om dagelijks te gebruiken dus, met enerzijds direct zichtbaar resultaat, en daarnaast ook positieve effecten op de lange termijn. Wij probeerden het product ruim twee weken uit, en in die periode werd het met stip onze favoriete primer. Zelfs als je geen echte probleemhuid hebt zorgt de Tea Tree Pore Minimiser ervoor dat je make-up mooier blijft zitten, en je huid in topconditie raakt. Ook fijn: de prijs. Voor een tientje laten wij dit tubetje zeker niet liggen!