Beauty Getest

The Bodyshop Indian Night Jasmine Eau de toilette

The Bodyshop bracht geuren van over de hele wereld samen in ‘Scents of the world’. Wij gingen op een kleine ‘geurvakantie’ naar India, en probeerden de Indian Night Jasmine Eau de toilette.

Geuren van The Bodyshop zijn eigenlijk altijd erg bijzonder, en deze nieuwe collectie vormt daar zeker geen uitzondering op. Vanuit landen en streken die tot de verbeelding spreken komen de mooiste geuren. Of het nu de Amazone is of Japan, Marokko of Madagascar, ieder stukje van de wereld heeft zijn eigen geur. The Bodyshop heeft geprobeerd deze geuren te vangen in een Eau de Toilette, en te oordelen naar Indian Night Jasmine is dat prima gelukt!

Aan welke geuren denk jij bij India? Kruiden, bloemen, een tikje mystiek, warm en misschien zelfs broeierig. Dit gevoel is gevangen in Indian Night Jasmine, met (de naam zegt het al) jasmijn, maar ook sandelhout en oranjebloesem bijvoorbeeld. Het resultaat is een zachte, vrolijke doch mysterieuze geur die je de warmte van India laat voelen.

Met deze nieuwe geuren van The Bodyshop ga je gewoon thuis op wereldreis. De ene dag Japan, de andere dag Marokko: geen probleem. Wil je het beste uit alle werelden? Componeer dan je eigen geur, door de verschillende Eau de Toilettes met elkaar te combineren. Dat levert ├ęcht unieke resultaten op!

De Scents of the world geuren, met 100% Fair Trade-alcohol kosten 22 euro per stuk (Eau de Toilette), daarnaast zijn er ook Eau Fraiches, Body Lotions, Body Wash en Perfume Oil te koop.