Beauty

The Body Shop White Musk L’Eau

The Body Shop White Musk L’Eau

Zeg je The Body Shop, dan zeg je White Musk. Wat was deze geur in met name de jaren ’90 populair! Zal zijn opvolger, White Musk L’Eau een waardig opvolger zijn? Wij probeerden het voor je uit.

White Musk

De originele White Musk is nog steeds te koop bij The Body Shop, al is de gedaante van de flesjes in de loop der jaren flink veranderd. Een echte klassieker, zo kun je hem wel noemen. Een uitgesproken geur, waar niet iedereen fan van is, maar die in de loop der jaren heel wat liefhebbers heeft gekregen.

Bij ons is de geur eerlijk gezegd een beetje in de vergetelheid geraakt. In de jaren ’90 waren we groot fan, maar naarmate The Body Shop steeds meer keuze kreeg in producten, hebben we White Musk een beetje verwaarloosd. Zonde eigenlijk! De opvolger van deze iconische geur komt dan ook als geroepen: eens zien of we met White Musk L’Eau onze voorheen favoriete geur in ere kunnen herstellen!

The Body Shop White Musk L’Eau

White Musk in een groen flesje… dat verwacht je niet. Een goede zet, dat wel, want het maakt direct duidelijk dat L’Eau heel anders is dan het origineel. Frisser, bloemiger en fruitiger, lenteachtiger. Alsof de originele White Musk net een lekkere lentewandeling heeft gemaakt.

Bij het aanbrengen zul je misschien niet direct de vertrouwde White Musk erin herkennen. De ‘groene’ tonen overheersen, en zullen dit gedurende het dragen ook blijven doen. Toch komt in de loop van de dag steeds vaker een vleugje bekends voorbij. In de verte ruiken we onze oude favoriet, maar meer dan een sprankje herkenning wordt het niet.

The Body Shop White Musk L’Eau

Nieuwe geur

Wie met White Musk L’Eau verwacht een overduidelijke white musk geur in huis te halen, komt wellicht bedrogen uit. Deze groene geur is echter goed genoeg om simpelweg zichzelf te zijn, zonder te leunen op zijn oh zo beroemde inspiratiebron.

Een echte lentegeur, gemaakt op basis van organische Community Trade-alcohol. Groen en fris, met net dat vleugje diepte om de geur interessant te maken. Ons advies: snel naar The Body Shop om hem zelf te ruiken!