Beauty

The Body Shop Ultimate Advent Calender

The Body Shop Ultimate Advent Calender

Als er één ding is waar zelfs de meest doorgewinterde beautyfreak voor warmloopt, dan is het wel een beauty adventskalender. The Body Shop is pionier op dit gebied, dit jaar bieden zij voor de 15e keer hun Advent Calender aan. Wij bekeken The Body Shop Ultimate Advent Calender, kijk je mee?

Beauty adventskalenders

Misschien heb je deze trend compleet gemist, maar met name in Engeland zijn ze er al jaren dol op. Adventskalenders, nu eens niet gevuld met chocolaatjes, maar met fijne beautyproducten. In Nederland nog geen gemeengoed, maar aan de andere kant van de Noordzee (en in Duitsland ook steeds meer!) dé reden waarom vele vrouwen zo naar de maand december uitkijken.

Je hebt ze in allerlei verschillende samenstellingen en prijsklassen. Sommige merken hebben er zelf eentje, terwijl andere samenwerken met warenhuizen of beautyshops. Er zijn kalenders die je al voor twee tientjes in huis hebt, en je hebt de hele luxueuze, die meer dan 100 euro kunnen kosten. Hoe duurder, hoe beter, geldt in dit geval: de duurste kalenders zijn gevuld met grotere, exclusievere producten.

The Body Shop Ultimate Advent Calender

The Body Shop Ultimate Advent Calender

Bij The Body Shop kun je kiezen uit drie adventskalenders. Ze zijn alledrie niet heel goedkoop, maar stuk voor stuk zo royaal gevuld dat ze hun prijs meer dan waard zijn. Het ‘instapmodel’, 24 Happy Days Advent Calander, kost €75. De Deluxe uitvoering heb je voor €100 in huis, terwijl de bestgevulde, de 24 Happy Days Ultimate Advent Calender je €115 kost. Een aardig bedrag, maar wil je jezelf iedere dag in december een cadeautje geven, dan is dit wat je wilt hebben.

Beauty adventskalenders zijn natuurlijk groter en ‘dikker’ dan de exemplaren waarin chocolaatjes zitten. The Body Shop lost dat heel chique op, door niet met luikjes die je open moet maken te werken, maar met losse doosjes. Verschillende vormen en formaten, 24 stuks (een adventskalender telt tenslotte af tot Kerstmis), en de vorm zegt niet altijd iets over de inhoud!

The Body Shop Ultimate Advent Calender

Allemaal tegelijk?

Het allerlastigste van zo’n beauty advent calender, is jezelf bedwingen. Want oh, wat is het lastig om zodra je hem in handen hebt niet meteen alle doosjes te openen. De spanning! Wat zal erin zitten! Moet ik echt 23 dagen wachten om dat laatste, vast heel spectaculair gevulde doosje te openen? We kunnen je zeggen dat het heel veel ontvangers dan ook niet lukt: zij verliezen zichzelf in het ‘ach, eentje nog, kan best!’ verhaal, en gaan door tot het laatste pakje geopend is.

Wij niet! Nou ja, we hebben er twee opengemaakt, maar puur om jou een beetje nieuwsgierig te maken. Uiteraard. We troffen er een fijn flesje Fuji Green Tea Shower Gel en een nagelvijl in aan. Benieuwd wat er in die andere 22 doosjes zit? Wij wel… Maar we gaan ons bedwingen! Pas vanaf 1 december gaan we iedere dag een vakje openen, en we beloven je zeer regelmatig een update te geven via ons Instagram kanaal. Kun je dat niet aan, en wil je zelf ook iedere dag een cadeautje openen? Snel naar The Body Shop, want de 24 Happy Days Advent Calenders liggen nu al in de winkel en de online shop!