Beauty

The Body Shop Drops Of Light

The Body Shop Drops Of Light

Wil jij een velletje zo stralend als de lentezon? Snel naar The Body Shop! Daar hebben ze een complete lijn producten om je daarbij te helpen.

The Body Shop Drops Of Light is er om jou te laten stralen. Wij zochten uit hoe de producten dat doen.

The Body Shop Drops Of Light

Eerst maar eens een misverstand uit de weg helpen: brightening producten zorgen over het algemeen niet voor een lichtere, gebleekte huid. Geen zorgen! Ze helpen je simpelweg om je huid extra mooi te maken, te laten stralen.

The Body Shop Drops Of Light bestaat uit en serie producten die je kunt gebruiken als dagelijkse gezichtsroutine, ze zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De 5-in-1 formule zorgt niet alleen voor een gezonde, heldere en verbeterde teint, maar gaat ook de zichtbaarheid van grove poriƫn tegen en maakt je huid glad en soepel.

En dat alles op een natuurlijke manier, zoals we dat van The Body Shop gewend zijn. Zo zit er in de producten rode algenextract, wat bekend staat om zijn werking bij pigmentvlekken. Er is extra vitamine C aan de producten toegevoegd, omdat bekend is dat pigmentvlekken en een doffe teint daardoor als sneeuw voor de zon verdwijnen.

The Body Shop Drops Of Light

Complete lijn

Om het goed aan te pakken, valt aan te raden om de complete lijn te gebruiken. Je begint met de lekker romige Pure Clarifying Foam Wash om je huid te reinigen, zodat hij helemaal klaar is voor de volgende stap. Dat is in dit geval de Pure Translucency Essence Lotion. Een belangrijke stap, deze gelachtige lotion, die zorgt voor een sterkere hydratatie en helderheid en je huid bovenal voorbereidt op de volgende stappen in het ritueel. Niet overslaan dus!

Na de lotion breng je het Pure Healthy Brightening Serum aan, de krachtpatser in het geheel. Het serum trekt lekker snel in, en is het sterkst werkende product in de lijn. Sluit af met de Pure Healthy Brightening Day Cream om je huid goed te hydrateren en de dag door te helpen.