Beauty

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose

Dol op de klassieke geur van rozen? Snel naar The Body Shop!

Hun British Rose lijn ligt nu in de winkels, en oeh, wat is die fijn.

The Body Shop British Rose

Als The Body Shop het heeft over British Rose, dan bedoelen ze ook echt ‘britse rozen’. De rozen die voor deze lijn gebruikt worden zijn gekweekt in geplukt op het Engelse platteland. Veel klassieker krijg je het niet, toch?

De lijn is super uitgebreid. Er zijn veel producten voor je lijf, Shower Gel, Bath Foam, Hand Cream, Exfoliating Soap, Exfoliating Gel Body Scrub, Body Essence, Body Butter en een Eau de Toilette. Maar er is ook een gelijknamig Eye & Cheek Palette en zelfs een nagellak die zich hebben laten inspireren op de Britse roos.

The Body Shop British Rose

Rozenblaadjes op je lijf

Wij concentreren ons op de producten voor je lijf, en dan op twee in het bijzonder. De heerlijke Shower Gel, om te beginnen, die zo heerlijk ruikt dat we het liefst vier keer per dag onder de douche zouden willen stappen. Zacht, klassiek en puur, een échte rozengeur met rozenextract, in plaats van een synthetisch parfum. Fijn, fijn, fijn!

Ook fijn: de Exfoliating Gel Body Scrub. Daar zie je de kleine deeltjes van rozenblaadjes gewoon in zitten, net als de scrubdeeltjes die je lijf van zijn dode huidcellen gaan ontdoen. Na gebruik ruik je niet alleen als een roos, maar voelt je huid minstens zo zacht aan. Een lekkere verwennerij om één of twee keer in de week te gebruiken.

De nieuwe The Body Shop British Rose producten liggen vanaf nu in de winkels.