Beauty Getest

The Art of Pearls van Anny

Met stip op 1 als het gaat om feestelijke nagels: parels! En het leuke is dat je deze luxe look heel gemakkelijk zelf aanbrengt.

Nagels die eruit zien alsof je ze hebt overgoten met kleine pareltjes. Ultiem luxe, een beetje decadent misschien zelfs, en oh zo mooi. Met de nieuwe introductie van nagellakmerk Anny is deze look voor iedereen binnen handbereik.

Exclusief bij Douglas vind je The Art of Pearls, een setje producten waarmee je je nagels omtovert tot luxe blikvangers. Verkrijgbaar in drie kleuren (Passionate Red, Elegant Nude en Black Like Caviar) en best betaalbaar, 15,95 euro per setje. Maar de vraag is natuurlijk: werkt het een beetje?

Ja, zo ondervonden wij zelf. Niet in de laatste plaats door de zeer duidelijke werkbeschrijving, inclusief afbeeldingen, die je in de verpakking aantreft. Je brengt eerst de nagellak aan, in twee laagjes. Als deze nog nat is ‘giet’ je de pareltjes er overheen. Hou je nagel ondertussen boven het handige bakje, zodat je het overschot daarna weer terug kunt doen in het flesje. Druk de pareltjes zacht aan en heb een kwartiertje geduld. Daarna kun je de tevens bijgeleverde top coat gebruiken om de boel te fixeren, en doorgaan met de volgende nagel.

Al is het aanbrengen een fluitje van een cent, doordat je maar 1 nagel tegelijk kunt doen (zeker de eerste keer, om gepruts te voorkomen) ben je wel eventjes bezig. Het resultaat is er echter wel naar: wat bijzonder!

De topcoat houdt alles behoorlijk goed op zijn plek, maar natuurlijk zijn deze ‘driedimensionale’ nagels minder houdbaar dan wanneer je een gewone nagellak gebruik. Je zult zo nu en dan een pareltje of wat verliezen, maar een dag en avond moeten ze het in vol ornaat kunnen volhouden. Perfect voor de feestdagen dus, zowel om te dragen als om op je verlanglijstje te zetten.