Beauty

Tan Airbrush in a Can

Met het naderende voorjaar kan het zomaar gebeuren: je besluit op een zonnige dag een leuk rokje aan te doen, bekijkt in de spiegel tevreden het resultaat… en schrikt je rot van die witte melkflessen! Bij gebrek aan een redelijke hoeveelheid zon, zul je voor bruine benen aan de zelfbruiner moeten.

Daar ben je, als je al met je rokje aan staat, wel rijkelijk laat mee, aangezien dit soort middelen wel een paar uur nodig hebben om in te werken. Maar, wees niet bevreesd, er is een oplossing: Tan Airbrush in a Can van ModelCo snapt dat probleem, en werkt in 2 fases. Direct na aanbrengen zijn je benen (of gezicht, of welk lichaamsdeel dan ook) fijn caramelkleurig, terwijl de zelfbruiner ondertussen aan de gang gaat om dat effect ook een paar dagen te laten duren. Da’s fijn, je hebt direct resultaat én kunt door het bruine kleurtje perfect zien waar je al geweest bent met de spray.

Daarnaast is dit product, de naam zegt het al, ook nog eens ultrafijn, als een airbrush. De kans op vegen, strepen en vlekken wordt dus een stuk kleiner. En, de neus wil ook wat, de Tan Airbrush in a Can ruikt precies zoals hij er na het aanbrengen uitziet: naar zachte caramel. Te koop voor 35 euro, o.a. via ModelCo.