Beauty Health

Sun Safe

We weten allemaal wel dat we, als we in de zon gaan, regelmatig moeten smeren met een zonnebrandcrème, maar doen we het ook echt wel op tijd? Veel mensen vinden 1 keer smeren wel genoeg, terwijl je er daarmee op een zonnige dag echt niet komt.

De makers van de Sun Safe armbandjes springen daar slim op in. Zij leveren armbandjes in de vorm van verkleurende strips (eenmalig gebruik), die door middel van kleurveranderingen laten zien of je nog veilig in de zon kunt. Zodra je in de zon gaat krijgt de armband een kleur, ten teken dat hij geactiveerd is. Wanneer hij weer van kleur verandert is het tijd om je opnieuw in te smeren, de volgende (en laatste) kleurverandering geeft aan dat je beter de schaduw op kunt gaan zoeken.

De armbandjes zijn verpakt per 5 stuks, en zijn eenvoudig te bestellen via Drogisterij.net. Als je zelf een beetje oplet hoe lang je in de zon zit en je regelmatig insmeert is het niet nodig om op elke zonnige dag een Sun Safe bandje om te doen, maar ze zijn wel erg handig om eens te zien hoe lang je nou eigenlijk veilig in de zon kunt.