Beauty

Subtiel zomers met Chic & Sun Complexion Gel van T. LeClerc

Chic & Sun Complexion Gel T. LeClerc

Op zoek naar een bronzer die je een heel subtiele zomerse gloed geeft? Wij hebben hem voor je gevonden! De Chic & Sun Complexion Gel van T. LeClerc is een echte aanrader.

Chic & Sun Complexion Gel

Je kent het vast wel: je wilt een zomerse gloed op je gezicht, maar de bronzer die je gebruikt lijkt je eerder een soort massief bruin masker te geven. Veel te donker, alsof je net drie weken in de zon hebt gelegen. Terwijl je juist ging voor subtiel ‘sunkissed’.

Bij T. LeClerc hebben ze een product ontwikkeld dat dit probleem oplost. Hun Chic en Sun Complexion Gel brengt hier en daar een subtiel beetje ‘zon’ aan op je gezicht, zonder je direct drie tinten donkerder te maken.

Chic & Sun Complexion Gel T LeClerc

Gel met balletjes

Het ziet er bijzonder uit, die transparante gel met verschillende tinten ‘balletjes’ erin. We onderscheiden er drie: donkerbruine, licht glinsterend goud en roze parelmoer. Druk je op het pompje, dan komt er een kleine hoeveelheid gel uit, met daarin natuurlijk de bolletjes. Pas als je de gel over je gezicht verdeelt knappen deze als het ware open. Doordat de bolletjes verspreid zitten door de gel, is ook het effect op je gezicht totaal niet massief. Hier en daar een vleugje glans en kleur, precies zoals we het graag zien.

De gel is lekker lichtgewicht, en legt geen extra laagje over je gezicht. Zeker in de zomer erg fijn, dan zit je niet te wachten op een dikke laag make-up. Maar ook in de winter kun je deze gel prima gebruiken, om jezelf en je bleke huidje net een beetje extra te laten stralen. Gebruik hem in plaats van je foundation als je geen behoefte hebt aan dekking, of over je foundation heen als finishing touch. Eindelijk een bronzer die écht subtiel te werk gaat!