Beauty

Special effects by CATRICE

CATRICE

Special effects vind je niet alleen in de film, maar ook in de nieuwe collectie van CATRICE!

Special effects

Tussen de nieuwe producten van CATRICE vonden we opvallend veel producten met heel bijzondere effecten. Voor je gezicht kun je bijvoorbeeld kiezen voor Spectralight Eyeshadow Glow Kit: een oogschaduw-trio dat bestaat uit 1 metallic tint en 2 holotinten. Heerlijk om mee te experimenteren en je ogen op te laten vallen. Beschikbaar in twee varianten: de op onze foto afgebeelde Manic Pixie Dream Girl en The Last Unicorn voor €4,99 per stuk.

Op je lippen zorgt de Prisma Chrome Lipstick met metallic deeltjes voor een special effect. De lipstick is dekkend en lekker romig, maar het meest opvallend zijn natuurlijk de glinsterende deeltjes. Te koop in 8 tinten, voor €4,99 per stuk.

Een wetlook op je gezicht? Wij waren er nooit op gekomen! Toch geeft de Dewy Wetlook Stick (€4,99) hele bijzondere en mooie resultaten. Je gebruikt hem als highlighter, waar je maar wilt. Wij vinden vooral het effect onder de wenkbrauwen erg mooi en lekker fris.

Ook mooi, en net iets subtieler: Galactic Highlighter Drops (€4,99). In het flesje lijken de druppels wit, maar op je huid veranderen ze in zachtroze. Valt het licht erop dan ontstaat er een prachtig oplichtend effect. Blijft ontzettend goed zitten, en is erg zuinig in gebruik!

CATRICE

Op je nagels

Natuurlijk kun je ook op je nagels helemaal los met special effects. De Spectra Light Effect Nail Laquer glanst, en heeft een holographic finish. Te koop in 5 varianten, op de foto zie je ‘Irregular Galaxies’ (€3,59).

Heel leuk vinden wij Luxchrome producten. Je brengt eerst een laagje 2in1 Base & Top Coat aan, en vervolgens de Foil Effect Polish. Je sluit af met weer een laagje 2in1 Base & Top Coat, en hebt nagels als spiegels! Het effect is vergelijkbaar met wanneer je ‘spiegelpoeder’ gebruikt, maar dan veel makkelijker in gebruik. Breng het geheel wel voorzichtig aan, want zeker de 2in1 Base & Top Coat is erg dun!