Beauty

Spa Secrets Body Mist: het zomerse alternatief voor een parfum

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

In de zomer hebben wij niet altijd zin in een parfum: te zwaar, te veel kans op lelijke vlekken als je in de zon gaat… Een body mist is een goed alternatief, en Kruidvat heeft nu hele lekkere in het assortiment

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Een body mist is lichter dan een Eau de Toilette, en gebruik je ook niet alleen in je hals. Nee, spray hem lekker over je hele lijf. De geur is net wat sterker dan wanneer je een geparfumeerde bodylotion gebruikt, en vaak voelt het in de zomer ook nog eens heerlijk fris, zo’n spray.

In de zomer hebben wij vaak geen zin in een parfum, en kiezen we liever voor een body mist. Vanwege de lichtere geur, het lekkere luchtje over je hele lijf en ook de kosten: een body mist is veel goedkoper, en kun je op een warme dag zo vaak aanbrengen als je wilt, zonder je dure fles parfum heel snel op te zien raken.

Binnen de Spa Secrets lijn van Kruidvat vind je in de verschillende series (landen) nu ook een body mist. Met een verkoopprijs van €3,99 een koopje, de hoogste tijd om ze uit te proberen dus!

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Treasures of Morocco en Miracles of Bali

Binnen iedere serie van de Spa Secrets lijn staat een land centraal. Wij probeerden de Body Mist uit de Treasures of Morocco en Miracles of Bali series.

In de Morocco-lijn staan arganolie en rozen centraal, vandaar dat je dat ook op de voorkant van de Body Mist ziet staan (net als op de andere producten uit deze serie). Het is echter niet zo dat deze bodymist een olie is, verre van zelfs. Het is een luchtige spray die snel verdampt, en je huid heerlijk naar zwoele rozen laat ruiken. Vrij zwaar en zoet (zeker direct na het aanbrengen), wij raden hem vooral aan voor ’s avonds, maar wel erg lekker!

Gaat je voorkeur uit naar iets lichters, kies dan voor de Bali variant. Hierin staan coconut water en frangipani (een tropische plant met prachtige bloemen) centraal. Ook zoet, maar dan op de ‘zonnige cocktail’ manier. Een echte strandgeur, eentje waar je als de zomer is afgelopen nog vaak aan wilt snuffelen, om de zomerse herinneringen weer op te roepen. Stiekem onze favoriet!