Beauty Getest

Sleek MakeUp bij Enchantra

Ben je gewend om je make-up gewoon bij de drogist te kopen, dan mis je heel veel leuks. Neem de webwinkel Enchantra, waar je merken vindt die de doorsnee drogist niet in het assortiment heeft. Wij bekeken wat producten van Sleek MakeUp.

In andere landen, met name Engeland, is Sleek een heel populair merk, maar in Nederland is het een stuk lastiger verkrijkbaar. Jammer, want wat is de collectie uitgebreid en de verkoopprijs vriendelijk. Bekijk het assortiment van Sleek bij Enchantra en je zult je ogen uitkijken.

Pout Polish

Naast mooie basis producten voor iedere huidskleur draait het bij Sleek toch vooral om kleur, veel kleur. Wij gingen enthousiast aan de slag met de Pout Polish, een lekker groot, vrolijk gekleurd potje met als inhoud alles wat je lippen nodig hebben: kleur en verzorging. Pout Polish heeft een SPF5 en zit vol verzorgende bestanddelen (denk aan avocado olie, shea butter en jojoba olie), net als een lipbalm. Daarnaast kleur hij je lippen echter als een gekleurde lipgloss: subtiel, maar wel aanwezig. En dat alles zonder je lippen plakkerig te maken, of een overheersende geur of smaak te hebben. Een prachtig potje voor in je tas, op je bureau of waar dan ook, met een prettige verkoopprijs van 6,49 euro (alleen bij Enchantra).

Sleek Blush

Op onze wangen brachten we de Sleek Blush in de tint Flamingo aan, een mooie, intens roze kleur die je van die leuke blosjes geeft. Prima en netjes aan te brengen met een blusherkwast, of wat speelser met je vingers. Het is een beetje uitproberen hoeveel blush je wilt gebruiken, maar een heel klein beetje is al voldoende voor net dat gezonde blosje. Ook dit product is met 5,99 euro weer prima betaalbaar.

I-Divine Palette

Het beste bewaren we voor het laatste. Sleek staat namelijk bekend om haar I-Divine Palettes, mooie zwarte doosjes met gekleurde inhoud. Het V1 Brights palette dat wij uittestten knalt bijna uit elkaar van de felle kleuren, helemaal goed voor de zomer! Het palette kost bij Enchantra 8,49 euro, echt geen geld voor zo’n mooi doosje met 12 kleuren. In tegenstelling tot veel andere oogschaduws zijn die van Sleek zeer kleurecht: wat je ziet in het doosje, is ook meteen wat je ziet op je huid. Knalblauw is dus ├ęcht knalblauw. Hartstikke mooi om je ogen er lekker uit te laten springen. Experimenteer erop los door je hele ooglid met 1 knalkleur in te vullen, of juist door meerdere kleuren te combineren. Wil je het rustig aandoen, kleur je ooglid dan in met een rustigere kleur (bijvoorbeeld de grijze of witte tint) en gebruik 1 van de knalkleuren om met een kwastje (even natmaken voor een intenser effect) een dun streepje langs je wimpers te trekken.

De producten van Sleek zijn perfect om, heel betaalbaar, een mooie basis make-up collectie aan te schaffen, en deze ieder seizoen te kunnen updaten met de kleuren die op dat moment hot zijn. Een merk om hebberig van te worden!