Beauty

Sleek I-Divine All Night Long Palette

Sleek I-Divine All Night Long Palette

Goed nieuws van Sleek! Zij introduceren twee palettes in hoofdzakelijk bruine tinten. Wij bekeken het Sleek I-Divine All Night Long Palette.

Sleek I-Divine All Night Long Palette

We weten allemaal dat je ’s avonds net wat spectaculairder uit kunt pakken qua make-up dan overdag op kantoor. Handig van Sleek dat ze niet één maar twee nieuwe oogschaduwpalettes introduceren: het A New Day met subtiele tinten voor overdag, de All Night Long variant met meer uitgesproken tinten voor ’s avonds. Wij bekeken laatstgenoemde.

Vijftig (eigenlijk twaalf) tinten bruin

Bruin… De kleur van de herfst, en niet per se sexy of sprankelend te noemen. Toch kun je met bruin als basis alle kanten op. Van een lichte nude tint, tot intens roodbruin met een glittertje. Goud, brons, beige: allemaal tinten die in de bruine ‘range’ vallen. Sleek combineert ze in dit palette heel handig: zowel matte tinten als verschillende gradaties ‘shimmer’, om onderling perfect te combineren.

Met name de wat meer uitgesproken, donkere tinten zijn perfect voor een uitgaansmake-up (smokey eyes!), maar richt je je wat meer op de lichtere tinten kun je dit palette ook best voor overdag gebruiken uiteraard. De donkere tinten kun je in dat geval gebruiken als eyeliner (dun kwastje gebruiken, eventueel een beetje nat maken) op het bovenste ooglid.

Sleek I-Divine All Night Long Palette

Drankje erbij?

Het doorzichtige plastic dat je meestal bij aankoop op een palette aantreft, gooien de meeste mensen weg. Wij ook. Maar in dit geval vinden we dat eigenlijk een beetje zonde. Hierop staan namelijk ook de namen van de kleuren oogschaduw, en die verhogen onze feestvreugde toch behoorlijk. Van Champagne tot Manhattan, van Martini tot Cosmopolitan of Kir Royale: als je nog geen zin had in een feetje, dan krijg je dat wel na het gebruik van deze tinten. Oh, en dorst ook trouwens…

Het Sleek I-Divine All Night Long Palette kost €10,99 (het Sleek I-Divine A New Day Palette ook) en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ondanks de lage prijs is Sleek een kwalitatief sterk merk, met ‘kleurechte’ oogschaduw: de kleur in het palette, is de kleur zoals hij op je ogen zal zijn.