Beauty Getest

Sex and the City: Hello Lover

Februari, en daarmee Valentijnsdag staat voor de deur. Wij weten wel een bijpassende geur: Hello Lover uit de Sex and the City geurlijn.

De nieuwe Sex and the City geur is uitgevoerd in lief roze, met op de verpakking tal van ‘kusjes’. Dat het bij deze geur om de liefde draait is wel duidelijk!

Verliefd worden, verliefd zijn en verliefd blijven, de dames uit de gelijknamige serie kunnen er over meepraten. Hun liefdesleven vormde de inspiratie voor deze lieflijke doch sprankelijke geur. Een fris begin, pittig hart en uiteindelijk een sensuele, verleidelijke finish, een geur als de liefde zelf!

Sex and the City slaagt er met de geurlijn, en Hello Lover is daarop geen uitzondering, in om betaalbare, trendy geuren te maken die simpelweg prettig zijn om te dragen. Niet al te overheersend, maar wel goed aanwezig, en altijd passend bij het seizoen. Hello Lover geeft je energie en vrolijkheid, en is door zijn verpakking een ideaal Valentijnsgeschenk.

Het Eau de Parfum is te koop voor 17,50 euro (60 ml) bij diverse drogisterijen, en is binnen dit prijssegment een prima keuze, met opvallend leuke vormgeving. Een liefdevolle geur!