Beauty

ScandalEyes Curve Alert Mascara van Rimmel London

Rimmel London ScandalEyes Curve Alert Mascara

Na jarenlang met priegelige, dunne mascaraborsteltjes in de weer te zijn geweest zien wij een nieuwe trend: big is better! Rimmel London geeft het goede voorbeeld.

Rimmel London ScandalEyes Curve Alert Mascara

Een stevig borsteltje met een lekker dikke mascara, kom er nog maar eens om. Zo eentje die je wimpers in één keer dik en sexy maakt. De afgelopen jaren hebben we de meest krankzinnige vormen mascararoller voorbij zien komen, maar vaak waren de borsteltjes dun, net als de inhoud. Maar daar komt verandering in!

Het borsteltje van de nieuwe ScandalEyes Curve Alert Mascara van Rimmel London heeft een bizarre vorm, daar kom je tegenwoordig niet onderuit, maar dit is er wel eentje die werkt. De ronding zorgt ervoor dat je in één keer je hele wimper te pakken hebt, fijn. Ook zijn we zeer te spreken over het formaat van het borsteltje: lekker robuust, met veel ‘echte’ haren, en dus niet die rubberen ‘spikes’ die zo lang de trend waren. En ook de mascara zelf mag er zijn: stevig, dekkend sneldrogend.

De ideale mascara? Ja, op dit moment wel. Geen gemiep over ‘precieze separatie van de wimpers’, of technologie die je wimpers laat krullen of na twee maanden gebruik langer en voller maakt. Nee, gewoon een lekker dikke, zwarte mascara die je in één keer het gewenste effect geeft: vollere wimpers die mooi in de krul zitten. En dat alles voor een verkoopprijs van 12,99 euro.