Beauty

Sally Hansen Satin Glam Nail Color

Nagellakjes met een special effect zijn hot. We zijn er tenslotte dol op om met 1 simpele handeling een bijzonder effect op onze nagels te toveren. Geen extra topcoats of ingewikkelde handelingen, maar lekker tijdsbesparend alles in één!

Satijnachtige nagellakjes zijn de nieuwste trends, en deze zijn bij uitstek geschikt om snel aan te brengen. Het bijzondere matte effect heeft namelijk als bijkomend voordeel dat de lak snel droogt en nergens meer aan blijft plakken. De nieuwe Satin Glam Nail Color van Sally Hansen voelt binnen minder dan een minuut al droog aan, en dat is fijn!

De satijnen finish is mat, maar door de metallic deeltjes toch ook weer glitterend. Heel bijzonder en chique, voor een verzorgde look binnen een handomdraai. Aanbrengen gaat makkelijk, de lak is behoorlijk dekkend en met een beetje geluk heb je aan één laagje al genoeg. Voor een extra dekkend effect gebruik je twee of drie laagjes. Omdat de metallic deeltjes wat lastig van je nagels kunnen gaan, raden we aan eerst een base coat te gebruiken. Wil de lak dan nog steeds lastig van je nagels af, gebruik dan zo’n handig potje met remover waar je je nagels in kunt dopen, dan ben je er zo vanaf!

Sally Hansen Satin Glam Nail Color is er in acht kleuren, verkoopprijs 9,99 euro per stuk.