Beauty

Sally Hansen Miracle Gel Pastel Neons

Sally Hansen Miracle Gel Pastel Neons

Deze zomer mag je knallen, neonkleuren zijn helemaal terug van weggeweest. Qua kleding niet jouw smaak? Laat dan je nagels het werk doen met de nieuwe Sally Hansen Miracle Gel Pastel Neons!

Neon

Iedereen die opgegroeid is in de jaren ’90 van de vorige eeuw kan zich de neon-rage vast nog herinneren. Of het ook prettige herinneringen zijn valt te betwijfelen, want oei, niet iedereen kwam even goed voor de dag in neon-geel of knal knetter roze.

De neon trend is, zoals dat nu eenmaal gaat met trends, dit jaar weer terug van weggeweest. Goed nieuws? Natuurlijk, want wie wordt er nu niet vrolijk van deze knallende kleuren? Bang voor een herhaling van het jaren ’90 debacle, toen dit soort felle kleuren je ook al niet best stonden? Niet nodig. Less is more, ook als het om neonkleuren gaat. Een neon-kleurtje op je nagels is een prima manier om mee te doen aan de trend, zonder je in kleuren te hullen waar je je misschien niet prettig in voelt.

Sally Hansen Miracle Pastel Neons

Een snelle blik op het nagellak-schap in de drogisterij vertelt je dat veel merken goed zijn ingesprongen op de trend: de vrolijke kleurtjes roepen om je aandacht. Veel van dit soort kleuren zal je in eerste instantie misschien niet hebben uitgekozen: gifgroen of citroengeel op je nagels, is dat nou echt een succes?

Ons advies? Gewoon eens proberen! Zeker in de zomer kunnen knallende nagels precies de finishing touch van je outfit zijn. Daarnaast geldt, de ene neonkleur is de andere niet. Wie geel of felgroen iets te ver vindt gaan, kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat ingetogenere neon-kleur. In de Pastel Neons collectie die aan de Miracle Gel-lijn van Sally Hansen is toegevoegd vind je bijvoorbeeld neon-kleuren die door hun pasteluitvoering net wat zachter en minder schreeuwerig zijn, zonder aan kleur te verliezen.

Sally Hansen Miracle Pastel Neons

Op onze foto’s zie je de witte tint ‘Get Mod’. Deze kun je los gebruiken, maar in dit geval dient hij vooral als onderlaag voor de gekleurde tinten. Op een witte basis komen deze tenslotte extra goed uit. De tint Peach Please toont aan dat neon ook stijlvol kan zijn, en niet per se schreeuwerig is. Wij brachten eerst een laagje Get Mod aan, gevolgd door twee laagjes Fuchsia Fever. Let op dat je met dunne laagjes werkt, en deze tussendoor een beetje laat drogen, anders wordt het een troep. Ben je tevreden over het kleurresultaat, dan breng je de tweede stap aan, waardoor je manicure mooi lang blijft zitten. Hoe lang dat precies is hangt natuurlijk af van wat je met je handen doet, maar uit ervaring weten we dat het sowieso een paar dagen langer is dan reguliere nagellak. Ben je je kleurtje zat? Dan verwijder je het geheel weer gemakkelijk met een reguliere remover. De flesjes kosten €11,99 per stuk.