Beauty

Sally Hansen Color Therapy: verzorgen terwijl je lakt!

Sally Hansen Color Therapy

Normaal gesproken is nagellak een regelrechte aanslag op je nagels, maar Sally Hansen belooft daar verandering in te brengen. Is hun Color Therapy lijn echt zo verzorgend? Wij zochten het uit!

Sally Hansen Color Therapy

Wie regelmatig met nagellak in de weer gaat weet het: je nagels worden er over het algemeen niet mooier van. Ze drogen uit, breken makkelijker af en gaan zichtbaar achteruit.

Bij Sally Hansen besloten ze daar iets aan te doen. Ze bedachten een manier om arganolie toe te voegen aan hun nagellak, die tijdens het dragen de nagels verzorgt. Wat slim! Maar werkt het ook?

Olie?

Olie in een nagellak. We hadden er zo onze bedenkingen bij. Want op vettige nagels blijft nagellak slecht zitten: zal een nagellak met olie erin verwerkt dan wél blijven zitten?

Het antwoord is duidelijk: ja hoor, zonder problemen. Color Therapy nagellak (je kunt kiezen uit 38 kleuren!) brengt hartstikke makkelijk aan, is in twee dunne laagjes dekkend en droogt redelijk snel. En daarna blijft hij gewoon zitten, zoals je van een nagellak zou mogen verwachten. Hoe ze dat doen, met al die olie, we durven het niet te zeggen. Maakt ons ook eigenlijk niet uit: zolang het maar werkt.

Sally Hansen Color Therapy

Extraatjes

Color Therapy nagellak blijft op je nagels redelijk ‘flexibel’: hij hardt wel uit, maar bij stoten kun je er voor ons gevoel net wat makkelijker deukjes of beschadigingen in krijgen dan bij een normale nagellak. Een topcoat is dus aan te raden, en hoera, ook deze vind je in de Color Therapy lijn. Eentje die eveneens verrijkt is met olie, zodat het verzorgende effect in stand blijft.

Wil je je nagels nog beter verzorgen, dan raden we ook de Nail & Cuticle Oil uit dezelfde lijn aan: gezonde nagels beginnen tenslotte met gezonde nagelriemen!

Missen we nog iets in deze innovatieve lijn? Stiekem wel. We zouden hem graag uitgebreid zien met een goede remover, die eveneens lief is voor je nagels. Want het is natuurlijk zonde om alle verzorging teniet te doen wanneer je bij het verwijderen van de nagellak een agressieve remover gebruikt! We hopen dat deze nog zal worden toegevoegd, en tot die tijd: let er zelf op dat je er eentje zonder aceton te pakken hebt!