Beauty

Sally Hansen 18K Gold: goud voor je nagels

Sally Hansen 18K Gold Hardener

Goud op je nagels smeren… klink enorm decadent, maar bij Sally Hansen vinden ze het de normaalste zaak van de wereld. Dat moesten we uitproberen!

Sally Hansen 18K Gold

Sally Hansen 18K Gold bestaat uit twee producten. De 18K Gold Cuticle Eraser zorgt voor verzorgde, zachte nagelriemen (dé basis voor gezonde nagels!) terwijl de 18K Gold Hardener zorgt voor stevigheid en hydratatie van de nagels. Dit laatste product probeerden wij uit.

18K Gold Hardener

Het ziet eruit als een topcoat met gouden glitters, maar dit flesje bevat toch echt iets anders. Peptiden, aminozuren en 18-karaats goud (voor minder doen we het niet, uiteraard!) beschermen je nagels, zodat deze langer en sterker kunnen worden. De precieze werking van de ingrediënten moeten we je verschuldigd blijven, maar met name de beschermende werking kunnen we na onze test zeker onderschrijven.

Hoe?

Hoe gebruik je dit luxe product? Dat mag je helemaal zelf weten! Wij kozen voor een enkel laagje over onze kale nagels, zodat deze beschermd werden en er direct wat verzorgder uitzagen. De 18K Gold Hardener droogt vrijwel mat op, maar de heel subtiele gouden deeltjes zorgen voor een mooie glinstering op je nagels. Niet overvloedig, alsof je met een goedkope glitternagellak aan de slag bent gegaan, maar net een beetje om je nagels te laten stralen.

Je kunt over de 18K Gold Hardener ook een normale nagellak aanbrengen, het product blijft dan gewoon zijn werk doen op je nagels. En wil je je nagellak extra laten stralen, dan is een laagje over je nagellak heen ook een optie. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Niet duur!

Ondank de luxe uitstraling en al dat glinsterende goud, zijn de producten in de Sally Hansen 18K Gold lijn zeer betaalbaar. Zowel de 18K Gold Hardener als de 18K Gold Cuticle Eraser kosten maar €9,99 per stuk. Een koopje!