Beauty

s.Oliver FOR HER: bloemig, vrolijk en vrouwelijk

s.Oliver FOR HER

Het najaar het seizoen voor zware, donkere geuren? Welnee! Met de nieuwe geur s.Oliver FOR HER breng je iedere dag een beetje ‘joie de vivre’ in je leven, hoe somber het buiten ook is. Wij probeerden de geur uit.

s.Oliver FOR HER

s.Oliver FOR HER is onderdeel van een duo: er is ook een variant voor hem te koop. Beide geuren zijn geschikt voor iedere dag, en goed geschikt voor stijlvolle mensen, met een luchtige, vrolijke geest.

Ben jij er zo eentje? Of zou je het wat meer willen zijn? Dan kun je zomaar eens enthousiast raken van dit lekkere ‘niks aan de hand’-geurtje.

s.Oliver FOR HER

Roos

s.Oliver FOR HER is verpakt in een flacon en doosje waar roze overduidelijk de belangrijkste kleur is. Je verwacht een roze, zoetige geur, bloemig, en da’s precies wat je ook zult krijgen. Veel rozen, wij zijn er dol op, aangevuld met o.a. magnolia, roze peper, bergamot, lychee, muskus en amber.

Een flinke dosis energieke frisheid, die dankzij de zachte, vrouwelijke omlijsting niet té fris wordt. Er is genoeg ruimte voor een klassieke touch, wat meer diepgang, terwijl de geur toch heel erg ‘jong’ is.

s.Oliver FOR HER is geen geur die we er op straat zo tussenuit pikken, daarvoor is hij niet opvallend genoeg. En da’s prima, want er zijn genoeg dagen waarop we gewoon een lekker luchtje willen dragen, en niet per se uitgesproken willen zijn. Je kunt kiezen uit een Eau de Parfum (€23,95) en een Eau de Toilette (vanaf €19,95). Lekker betaalbaar dus!