Beauty

Ruiken naar The Voice of Holland!

The Voice of Holland is ook dit seizoen weer een enorme hit op tv. De gelijknamige geuren worden dat vast en zeker op menig verlanglijstje!

The Voice of Holland Eau de Toilette, een briljante zet als je het ons vraagt, zeker door de geweldige uitvoering. Niet alleen zijn de kleuren en het logo van de razendpopulaire tv-show prima doorgevoerd in de verpakkingen, de flacons zorgen ervoor dat iedere fan ervoor zal vallen.

Een geurtje in een microfoon flacon, hoe leuk is dat! Iedere popster in de dop, ook degenen die nooit verder zullen komen dan de spiegel in hun badkamer, zal er inspiratie door opdoen. De geur is er voor zowel dames (de rode verpakking) als heren (in stylish zwart).

De geuren zelf zijn redelijk mainstream, de herengeur bevat o.a. geurnoten van amber, musk en sandelhout, terwijl er voor vrouwen is gekozen voor o.a. vanille, amber, cederhout en patchouli. Geurnoten die het goed doen bij vrijwel iedereen, wat deze opvallende geuren geschikt maken voor een groot publiek.

De verkoopprijzen zijn bijzonder vriendelijk, en daarmee prima geschikt voor op een verlanglijstje: voor 14,95 euro kun jij je iedere dag al omhullen met de geur van succes. De geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, waar je (bij aankoop van 1 van de geuren) vanaf 9 december ook nog eens kans maakt om als VIP bij de Voice of Holland finale te zijn.