Beauty

Roberto Cavalli Paradiso: de zomer in een flesje

Roberto Cavalli Paradiso

Als je de geur van de zomer in drie woorden zou moeten omschrijven, dan zou dat Roberto Cavalli Paradiso zijn. Alles aan deze nieuwe geur ademt zomer uit!

Roberto Cavalli Paradiso

Een azuurblauwe zee, waar langzaam de zon in opkomt. Dat zien wij in de verpakking van deze nieuwe geur, en we krijgen het direct een beetje warmer. De flacon die in het doosje zit verstopt maakt duidelijk dat het hier niet om zomaar een zonvakantie gaat, maar eentje die werkelijk jaloersmakend is.

Luxe, avonden die eeuwig duren, zorgeloos en plezierig, dat zijn de eerste woorden die in ons opkomen als we verpakking, flacon en geur met elkaar combineren. Geen goedkoop hotelletje in Spanje, maar een luxe Italiaanse villa met uitzicht over de Middellandse Zee. Dolce vita, zoals de Italianen dat zo mooi noemen.

Roberto Cavalli Paradiso

De geur

Hoe vang je dat gevoel in een geur, zonder té zoet te worden? Makkelijker gezegd dan gedaan. Roberto Cavalli is het gelukt. Paradiso is weliswaar zoet, maar dan op een luxe, weelderige manier. Fruit, bloemen, maar ook wilde jasmijn, voor pure sensualiteit, zorgen daarvoor, samen met o.a. cipres en roze laurier. Een bijzondere mix van typisch Italiaanse geuren, die heeft geresulteerd in een geur die je het hele jaar door naar de zomer doet verlangen.

Je koopt Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum vanaf €49,94 (30 ml), de bijpassende Shower Gel en Body Lotion zijn er vanaf €24,38.