Beauty

Rimmel Wonder’Proof 24H Waterproof Colour Eyeliners

Rimmel Wonderproof Eyeliners

Wij zijn dol op gekleurde eyeliners, maar niet als ze in de loop van de dag hun eigen leven gaan leiden…

Kleine moeite

Als er 1 make-up product is waar we echt niet zonder kunnen, dan is dat wel eyeliner. Zwart, maar liever nog gekleurd. De snelste manier om je gezicht wat kleur te geven, je ogen kleurrijk op te maken zonder met verschillende kwasten en oogschaduw aan de slag te hoeven. Kleine moeite, binnen een minuutje gepiept, en toch een groots resultaat.

We zijn niet alleen in onze liefde voor gekleurde eyeliner, zo is wel duidelijk. Steeds meer cosmeticamerken komen met uitgebreide collecties in tal van kleuren. Helaas is het resultaat niet in alle gevallen even geslaagd. Een gekleurde eyeliner die in de loop van de dag smokey eyes oplevert, in welke kleur dan ook; daar zitten we niet op te wachten.

Rimmel Wonder’Proof 24H Waterproof Colour Eyeliners

Bij Rimmel houden ze daar ook niet van. Hun nieuwe Rimmel Wonder’Proof 24H Waterproof Colour Eyeliners zijn zo longlasting dat ze bijna op een permanent marker lijken! Water, zweet en zelfs wrijven kunnen ze doorstaan, zo luidt de belofte, en wij zijn natuurlijk niet te beroerd om dat even uit te proberen.

Rimmel Wonderproof Eyeliners

Laten we beginnen bij het begin: het assortiment aan kleuren. Want dat is opvallend goed te noemen! Mooie metallic tinten, maar ook intens ‘smurfen’ blauw of paars; voor ieder wat wils. Wij kiezen zelf graag voor een metallic variant, dat geeft meteen wat glans aan je ogen, maar zijn toch ook onder de indruk van de andere intense kleuren, die precies overeenkomen met de kleur van de verpakking.

De eyeliners zijn vloeibaar, je dipt je penseeltje met puntige tip in de verpakking, en kunt hem nog even langs de opening afstrijken om een te grote hoeveelheid te voorkomen. Het aanbrengen gaat vervolgens heel eenvoudig, een strak lijntje heb je in een handomdraai te pakken.

Blijft-ie zitten?

En dan, de grote vraag: is deze eyeliner echt bestand tegen alle elementen? Ja! Echt, al ga je een half uur in de regen staan of desnoods een marathon lopen, je eyeliner blijft op zijn plek. Ook tegen een incidenteel wrijfje over je oog is je lijntje bestand, al moet je natuurlijk niet uitgebreid in je ogen gaan zitten wrijven, zelfs deze alleskunner heeft zo zijn grenzen.

Rimmel Wonderproof eyeliners

Rimmel Wonder’Proof 24H Waterproof Colour Eyeliners kost €9,99 per stuk, en is vanaf begin deze maand te koop. Houd je van gekleurde eyeliner dan is dit je nieuwe favoriet, zo durven we wel te beloven.