Beauty

Rimmel Provocalips

Rimmel Provocalips

Ze waren even uit beeld, de lipsticks die heel de dag bleven zitten. Maar met Rimmel Provocalips zijn ze weer helemaal terug! Wij probeerden deze introductie uit.

Rimmel Provocalips

Rimmel Provocalips werkt eigenlijk hetzelfde als de meeste andere longlasting lipsticks die we de afgelopen jaren voorbij zagen komen. Je brengt eerst de kleur aan, die als het ware in je lippen trekt, om vervolgens een glanzend, verzorgend laagje eroverheen aan te brengen.

De kleur belooft tot wel 16 uur te blijven zitten, het glanslaagje kun je meerdere malen per dag aanbrengen. Dat aanbrengen gaat heel eenvoudig. Rimmel heeft, zoals we van het merk gewend zijn, gekozen voor lekker uitgesproken kleuren, en met 1 dun laagje zijn je lippen direct gedekt. Voor een nog meer uitgesproken look breng je natuurlijk twee of drie laagjes aan.

Even laten drogen, en dan de glossy top coat eroverheen. Deze voelt en ruikt als een vloeibare variant op de traditionele Labello, grappig detail voor al die dames die kampen met een Labello verslaving.

Rimmel Provocalips

Kissproof?

Je kunt met Provocalips kussen wat je wilt, je zult geen sporen achterlaten. Althans, zo luidt de belofte. Helemaal waar is dat niet. De topcoat laat zo zijn glimmende sporen achter, en een heel klein beetje kleur kan er zeker de eerste uren ook wel meekomen. Toch is het resultaat een stuk beter dan met een normale lipstick, zeker een sterk gekleurde zoals met Provocalips het geval is.

We eindigen met een belangrijk puntje. Leuk, die kleurstof die tot wel 16 uur blijft zitten, maar ehm… als je na 3 uur nou een ander kleurtje op wilt? Of het toch wat raar vindt om met knalrode lippen te gaan slapen? Zorg dat je een make-up remover op oliebasis in huis hebt (de meeste waterproof make-up removers), dan tover je het zo weer weg.

Rimmel Provocalips is er in 6 verschillende, opvallende tinten en kost €11,99 per stuk. Onze favoriet is de lichtroze Dare to Pink: laat je lippen knallen, maar past dun aangebracht ook perfect in een natuurlijke, nude look.