Beauty

Rimmel Out of This World Christmas

Dol op een beetje uitgesproken make-up? Dan is Out of This World Christmas van Rimmel iets voor jou! We zetten de producten voor je op een rijtje.

De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om eens lekker uit te pakken qua make-up. Less is more geldt even niet, alles mag! Rimmel speelt daar perfect op in met een mooie serie producten.

Het meest opvallend is de Apocalips Lip Lacquer, in drie heftige nieuwe kleuren. Kleur, kleur en nog een kleur, met deze tinten ziet niemand je over het hoofd. Onze favoriet is de Eclipse, een dieppaars dat je look in één keer opvallend en toch classy maakt. Mooi, ook na de feestdagen!

Ook de nagellakjes zijn meer dan de moeite waard. Space Dust Nail Polish is er in vijf kleuren, waarbij de paarse Moon Walking tint natuurlijk perfect bij de paarse lippen past. Deze nagellak heeft glitters… maar is toch niet glossy. Sterrenstof, noemen ze dat bij Rimmel, en daar houden wij het ook maar op. Mooi!

Je look maak je af met passende oogmake-up, bijvoorbeeld Glam’Eyes HD Eyeshadow in eveneens een paarse tint (Victoria’s Purple), die opvallend kleurecht is.

Is paars niet je kleur? Niet gevreesd! We hebben deze tinten als voorbeeld genomen, maar binnen het Out of This World Christmas 2013 assortiment vind je nog veel meer kleurtjes, die ook perfect bij elkaar passen. Prijzen lopen van 6,99 euro voor de Space Dust Nail Polish tot 11,99 euro voor de Glam’Eyes HD Eyeshadow.