Beauty Getest

Rimmel Zomer Collectie

Wij bekeken de Rimmel Zomer Collectie en kregen direct de zomer in onze bol. Kijk je met ons mee?

Wat is deze bijzondere make-up collectie kleurrijk! Of je nu houdt van oranje, roze of groen, er is voor ieder wat wils. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je gemakkelijk een complete look kunt samenstellen.

In de collectie vind je de Mono Pop Eye Shadow (6,99 euro), in o.a. onze favoriete groene tint Block Your Green. Groene oogschaduw is helemaal terug, en kun je zowel subtiel, en licht aangebracht als lekker stevig gebruiken. Wij gaan voor de laatste variant! Tip: maak je applicator of kwastje nat voor een extra intens effect.

In een goede zomer make-up collectie mag een waterproof mascara niet ontbreken. Bij Rimmel kun je vertrouwen op de degelijke 100% Waterproof mascara (9,49 euro) voor een natuurlijke look, of (onze favoriet) de Scandal Eye’s waterproof mascara (11,99 euro), voor lekker veel volume.

Ook je nagels zijn deel van je make-up, zeker als je ze aanpast op de rest van je look. In deze collectie zitten drie nieuwe tinten I Love Lasting Finish Ultra Bright Nail Polish (6,99 euro) kleuren. De zachtoranje Orange Your Life, de felroze Pop Your Pink (zo mooi!) en de mooie groene Block Your Green. De twee laatstgenoemde kleuren zijn er ook als oogschaduw, leuk om te combineren! De nagellak blijft lekker lang glanzen op je nagels en is mooi romig van kleur. Twee dunne laagjes dekken perfect!

Met al die kleur mogen je lippen best wat subtieler. Dat bereik je met de Stay Glossy Hot Lip Gloss (9,99 euro) in de tinten (daar zijn ze weer!) Pop Your Pink en Orange Your Life. Deze ultrazomerse glossjes zien er uit als jelly, zowel in de verpakking als op je lippen. De kleur is subtiel, het effect laat zich nog het best beschrijven als ‘sappig’. Onze nieuwe favoriete zomerse lipgloss!

De producten in de Zomer Collectie zijn perfect op elkaar afgestemd en ├ęcht zomers. Een lijn om vrolijk van te worden, zowel door de kleuren als door de kwaliteit.