Beauty

Rimmel Nail Collection by Rita Ora

De 60 seconds nagellakjes van Rimmel waren al met afstand onze favorieten. Maar nu Rita Ora er haar draai aan heeft gegeven zijn we helemaal enthousiast!

In Nederland is Rita Ora misschien een wat minder groot fenomeen dan in de UK, maar geloof ons, deze dame is hot. Slimme zet dus van Rimmel om haar een 60 Seconds Colour Rush Nail Collection te geven. Rita koos zelf de kleuren en de bijzonder originele namen uit.

Er zijn in totaal 12 tinten, 6 warme en 6 koele. Onze favorieten zijn de koele ijsblauwe tint die luistert naar de naam ‘Pillow Talk’ en de warme tinten ‘Oragasm’ (handig om in huis te hebben met het oog op het naderende WK!) en de prachtige dieprode ‘Rita Rouge’. Heel chique, maar toch trendy.

rimmelnailritaora2

Net als de andere 60 Seconds nagellakjes van Rimmel zijn deze tinten zeer kleurecht, dekken in ze in 1 laagje (al geven wij voor een wat langduriger resultaat de voorkeur aan 2 laagjes) en hebben ze een prachtige glans. Ook de prijs is met €3,99 per stuk dik in orde. De popart afbeelding inclusief handtekening van Rita Ora op een Britse zegel, die de dop siert, maakt het helemaal af!