Beauty

Rimmel London Sweetie Crush Nail Color

Zijn ze niet om op te (vr)eten, deze snoeperige nagellakjes? Ze komen uit de Sweetie Crush lijn van Rimmel London en zorgen gegarandeerd voor een goed humeur.

En dat komt niet alleen door de kleurtjes. Er is niks zo irritant dan nagellak die langzaam droogt, snel afbladdert of er op je nagels heel anders uitziet dan in het flesje. Daar is hier allemaal geen sprake van.

Je brengt twee dunne laagjes aan voor het beste resultaat. In tegenstelling tot de meeste lakjes droogt deze niet glad op, de structuur is korrelig. Dat verklaart ook meteen het bijzondere effect. Bij Rimmel noemen ze het sterrenstof, je zou het ook met héél fijne suikerkorreltjes kunnen vergelijken, of zand met fijne glitters, maar wat het ook is, de bijzondere samenstelling zorgt voor opvallende nagels!

Op het eerste gezicht mat, maar hou je ze in het licht dan zie je op je nagels duizenden miniscule glittertjes hun weerkaatsende werk doen. Mooi! De snoeperige kleurtjes zijn vrolijk, en onderling ook prima te combineren. Candyfloss Cutie op je pink, Violet Swizzle op je ringvinger, en Sherbert Sweetheart, Fizzy Applelicious (onze groene favoriet!) en Blueberry Whizz op de resterende vingers? Daar word je meteen vrolijk van!

Deze snoeperige lakjes kosten 6,99 euro per stuk, en blijven lekker lang op je nagels zitten. Tip: laat een topcoat dit keer liever achterwege, dat doet het bijzondere effect een beetje teniet.