Beauty

Respectissime Multi-dimensions mascara van La Roche-Posay

Respectissime Multi-dimensions mascara

Wimpers heb je niet alleen om er bevallig mee te knipperen. Ze hebben nog een heel belangrijke functie: ze beschermen je oog. Een goede reden om ze in topconditie te houden, en de Respectissime Multi-dimensions mascara van La Roche-Posay helpt daarbij.

La Roche-Posay

La Roche-Posay is een merk dat je er graag mooier uit wil laten zien, maar niet alleen cosmetisch. Zij ontwikkelen producten die meer voor je doen dan je verfraaien op de korte termijn, achter ieder product zit een verhaal.

Verzorging en bescherming staan centraal, verwerkt in producten die lief zijn voor de huid. Respectissime Multi-dimensions mascara is de nieuwste innovatie op dat gebied, en wij probeerden deze mascara natuurlijk uit.

Respectissime Multi-dimensions mascara

Een mascara, een echt goede, die je wimpers er niet alleen in een handomdraai mooier en voller uit laat zien, maar op de lange termijn ook helpt je ogen te beschermen. Die hebben namelijk heel wat te verduren: luchtvervuiling, allergieën en bepaalde medische behandelingen zorgen ervoor dat ogen heel gevoelig kunnen zijn.

De wimpers hebben een belangrijke, beschermende functie. Die kunnen ze echter alleen maar uitoefenen als ze in goede conditie zijn: vol en stevig. En dat is precies waar deze mascara iedere dag dat je hem draagt aan werkt. Er zit een speciaal serum in verwerkt, dat je wimpers sterker en voller maakt, zodat zij hun werk beter kunnen doen. Daarnaast is de formule van de mascara zodanig dat de kans op irritaties door de mascara zelf (iets waar wij regelmatig last van hebben) minimaal is.

Respectissime Multi-dimensions mascara

Fijn!

We probeerden de mascara twee weken uit, en zijn fan. Geen jeukende ogen meer tijdens of na het dragen van mascara, en wimpers die in steeds betere conditie raken. We geloven er heilig in dat deze mascara, die ook nog eens gewoon goed zijn werk doet qua wimpers scheiden en goed zwart maken, onze ogen zal helpen beschermen. Wondermiddelen bestaan niet, maar gevoelige ogen aanpakken bij de bron, de wimpers die hen moeten beschermen, lijkt ons een uitstekende keuze.

Respectissime Multi-dimensions mascara van La Roche-Posay kost €21,65 en is te koop bij de apotheek.