Beauty

Remington Tangled 2 Smooth: elektrische borstel die klitten verslaat

Remington Tangled 2 Smooth

Een borstel die eruit ziet als een kam, en ook nog eens belooft zonder een centje pijn klitten te verslaan? Wij waren benieuwd naar de Remington Tangled 2 Smooth.

Remington Tangled 2 Smooth

Een elektrische borstel is het, de Tangled 2 Smooth van Remington. Maar eigenlijk ziet het er meer uit als een kam, als je het ons vraagt. Eentje met wijd uitstaande, puntige tanden. Is dit nu het wonderapparaat dat zich moeiteloos, en pijnloos, door een bos haar werkt?

Om daar achter te komen moeten we de borstel eerst prepareren. Het is, zoals gezegd, een elektrische borstel, eentje die voor jou het werk doet kortom. Zijn elektriciteit haalt hij uit batterijen. Dat heeft zo zijn voor-en nadelen. Duidelijk voordeel is dat de Tangled 2 Smooth handig is om mee te nemen, onderweg of op vakantie; ook als er geen stopcontact in de buurt is kun je hem aan het werk zetten. Nadeel is dat je wel altijd moet zorgen voor nieuwe batterijen, want als deze op zijn doet hij helemaal niks meer.

Remington Tangled 2 Smooth

Aan de slag

Nadat we de batterijen hebben geïnstalleerd, zetten we de borstel aan. Hij heeft maar 1 stand, standje ‘maniakaal en bijzonder enthousiast trillen’. Willen we die echt in ons haar zetten?

Alles voor de wetenschap! Ja dus, we gaan het gewoon proberen. En op een bijzonder goed moment, in een behoorlijk uitdagende haardos. Wat doet een zomer vol zon met een bos vol krullen? Precies, een doffe, klittende ellende. Knappe borstel (of kam) die daar doorheen komt zonder haren af te breken of tranen in de ogen te veroorzaken.

Nou… en die knappe borstel hebben we dus gevonden. Want ja echt, de Tangled 2 Smooth werkte zich er moeiteloos doorheen. Geen pijn, geen uitgetrokken of afgebroken haren, nee, alle klitten werden er als het ware ‘uitgetrild’, zodat de borstel moeiteloos door het haar ging. Wow!

Doen!

Heb je dun, glad haar, waar geen klit in te bekennen is? Dan hoef je de Reminton Tangled 2 Smooth echt niet aan te schaffen. Heb je borstels en kammen vol afgebroken haren liggen, en springen de tranen je tijdens het borstelen regelmatig in de ogen? Dan is dit jouw ding. En hoera, dit nieuwe wonderapparaat kost maar €19,99.