Beauty

Purple Light, de nieuwe Dr. Hauschka limited edition

Dr. Hauschka Purple Light

Dr. Hauschka introduceert deze week een nieuwe limited edition make-up collectie, Purple Light.

Dr. Hauschka Purple Light

Paars… da’s echt een kleur die je in het najaar tegenkomt en misschien niet verwacht nu het voorjaar voor de deur staat. De (prachtige!) paarse verpakkingen met glitteraccenten doen ons meer aan de feestdagen denken dan aan de eerste lammetjes in de wei. Maar toch is Purple Light perfect geschikt voor het voorjaar.

Frisse good vibes

Het is de inhoud die telt, en dan is paars opeens niet meer zo’n rare keuze. Want zeker in combinatie met een naturel look met zachte rozetinten, is paars een mooie accentkleur die prima past bij de lente.

In het mooie Eyeshadow Palette vind je vier mooie tinten, waarbij je zelf kunt kiezen hoe intens je je oogmake-up wilt maken. Kies voor lichtroze in combinatie met oudroze/lichtbruin (de tweede kleur van links in het palette), en je hebt een heel natuurlijke look te pakken. Gebruik de twee intense kleuren (rechts in het palette) als je je ogen meer op wilt laten vallen. Met het Eye Definer oogpotlood in een grijs-violette tint breng je gemakkelijk een lijntje rond je ogen aan, dat je makkelijk kunt vervagen.

Dr. Hauschka Purple Light

Ook op je lippen kun je kiezen tussen subtiel en opvallend: de mooie nude-tint is onze favoriet voor iedere dag, de bessenkleur kiezen we voor ’s avonds. Opvallend en fijn: de heerlijk geur van deze Liquid Lip Colour. Zeker als je weet dat de producten van Dr. Hauschka vrij zijn van synthetische geurstoffen: dat lekkere luchtje is dus puur natuur!

Het Teint Powder bestaat uit drie tinten die je huid laten stralen. Je kunt met een grote kwast over de gehele poeder gaan en zo alle kleuren mengen, maar ook met een wat kleinere kwast de lichte of juiste donkere tint pakken om accenten te leggen. De dekking is niet hoog, maar wel genoeg om je huid op een ‘naturel’ dag net een beetje te egaliseren. Natuurlijk kun je het Teint Powder ook over je foundation gebruiken.

De limited edition Purple Lights van Dr. Hauschka ligt vanaf 1 februari in de winkels.